• Forside
  • AGF Nyheder
  • Duelund er ikke på leje – Munksgaard har flere muligheder på bordet

Stig Inge Bjørnebye (Foto: Matti Kronborg)

Duelund er ikke på leje – Munksgaard har flere muligheder på bordet


| Jonas Roulund |

Transfervinduet er lukket, men ifølge sportschef Stig Inge Bjørnebye, har Alexander Munksgaard stadig mulighed for at søge nyt. Samtidig fortæller han mere om detaljerne i Mikkel Duelunds kontrakt.

Onsdag formiddag var ksdh’s udsendte på Fredensvang til en snak med Stig Inge Bjørnebye om det netop overståede transfervindue. Her rundede vi blandt andet Alexander Munksgaard, som har fået løbepas – men endnu ikke har sikret sig et skifte.

– Alle cases er forskellige, og jeg har haft gode snakke med Munksgaard i lang tid om situationen. Vi er klar til at lade ham gå, og han har flere muligheder på bordet. Det danske vindue er jo lukket, så der er tale om udenlandske klubber, fortæller Stig Inge Bjørnebye.

Mikkel Duelund på særlig aftale

Indtil nu har de fleste medier gået ud fra, at aftalen med Mikkel Duelund frem til sommer er en lejeaftale. Men Stig Inge Bjørnebye kunne i vores interview på Fredensvang meddele, at det ikke er tilfældet:

– Mikkel Duelund er teknisk set ikke lejet. Han er suspenderet fra sin ukrainske klub, Dynamo Kiev via FIFA’s krigsklausul, hvilket vil sige, at vi har fået ham på en fri transfer frem til sommer, hvor kontrakten med Dynamo Kiev genoptages – med mindre krigen fortsætter, fortæller den norske sportschef, som er glad for, at det lykkedes at skrive kontrakt med en tidligere Superligaprofil:

– Mikkel er en spiller, som kender dansk fodbold, han kan bidrage med en masse ting offensivt, skabe muligheder, score mål og deltage i opspillet. Han har samtidig vist en fantastisk motivation og sult for at bidrage i AGF. Så det var en no brainer, da muligheden opstod, fortæller Stig Inge Bjørnebye.

Mikkel Duelunds kontrakt udløber altså den 30. juni 2023 med AGF, mens den udløber et år senere i Kiev. Du kan læse mere om FIFA’s Krigsklausul her >>>

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.