Foto: Kronborgfotos

Dommer Karlsen: Helt efter bogen


| Jonas Roulund |

AGF kom i går bagud 1-0 efter 35 minutters spil, og situationen omkring scoringen er efterfølgende blevet heftigt debatteret.

Et 2-1 nederlag i Viborg giver automatisk bekymringer hos de fleste AGF-fans, men i går kom dommerens beslutninger også i fokus.

Jacob Karlsen valgte nemlig at sende Magnus Westergaard på banen, mens AGF afviklede et hjørnespark – og det kunne viborgenserne så profitere af, da et kontraangreb blev sat i gang, hvor Westergaard fik indflydelse på spillet.

– Vi har Magnus Westergaard, som er ude af spil i forbindelse med en situation, som sker inden det her. Da han er ude, er han klar til at komme på banen igen, og jeg har en dialog med min fjerdedommer, inden det her hjørnespark tages, om at han bliver sat i spil, så snart bolden bliver skudt ind over til hjørnespark, forklarede Karlsen til TV 3 Sport efterfølgende.

Westergaards deltagelse i Viborgs omstilling forhindrede Tobias Mølgaard i at clearer bolden ordentligt. Samtidig blev Gift Links kantet i sit tilbageløb, men ingen af delene var nok til at omstøde mål-beslutningen.

Tobias Mølgaard fører bolden frem.
Foto: Kronborgfotos

Intet at komme efter

Der er altså intet at komme efter, ifølge dommeren.

– Det sker efter forskrifterne. Han bliver sat ind i en neutral zone, hvor vi ikke har noget spil, der foregår – og altså efter de regler, der er, siger Karlsen.

Uwe Rösler har blandt andet været ude med kritik af situationen efterfølgende. Det kan du læse om her: Uwe: Vi skal være mere effektive

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.