Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Dommer Karlsen forklarer hvorfor Beijmo ikke begik straffesparkFor anden uge i træk er dommeren i AGF’s kampe ude at forklare hvorfor han dømte som han gjorde. I denne uge er det dommer Jacob Karlsen, der forklarer hvorfor han ikke mente at AGF’s Felix Beijmo begik et straffespark, da en bold ramte svenskerens arm.

Mange AGF’ere sad nok på stadion og hjemme i stuerne og frygtede at AGF endnu engang smed en føring væk, da dommer Karlsen signalerede at han skulle ud og se en situation, som VAR havde opfanget.

– Vi har en bold, der transporterer sig ind over, og den slår så ned i jorden foran Magnus Jensen og TK, der begge prøver at cleare bolden, siger Jacob Karlsen til Viaplay efter kampen.

Felix Beijmo i kamp på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Bolden hopper uventet op

Ofte er der ikke meget at rafle om, når armen er så langt ude fra kroppen som Beijmos var, men episoden søndag eftermiddag var altså en undtagelse.

– Det er mit skøn, at da bolden slår ned i jorden og de begge prøver at cleare den, så kommer den en smule unexpected op.

– Og det er altså ikke mit skøn, at hverken Beijmo eller Bjelland har en forventning om, at bolden slår op, tilføjer Karlsen.

Karlsen tilføjede også at Beijmo og Bjellands positionskamp, er med til at retfærdiggøre den position som Beijmos arm ender i.

Dommer Jacob Karlsen er blot 26 år og startede med at dømme Superliga-kampe i seneste sæson.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle