Skip to main content


Den store evaluering af sommerens transfervindue med Lyden AGF


| Rasmus Thomsen |

Transfervinduet lukkede den 1. september kl. 23.59. Det blev en sommer med AGF-salg for mere end 100 mio. kr. og flere spillere er hentet ind, som nye i truppen. Men hvordan har Stig Inge Bjørnebye klaret sommerens transfervindue? Og hvor stærk er truppen nu? Det berører vi i denne udsendelse af Lyden AGF.

Thomas ”TK” Kristensen, Yann Bisseck og Adam Daghim, har tilsammen indbragt AGF mere end 100 mio. kr. denne sommer. Men ”De Hviie” har ikke brugt penge, der nærmer sig salgstallene. Men hvad er der så sket?

I dette afsnit af Lyden AGF, gennemgår vi transfervinduet. Vi gennemgår og vurderer hver enkelt handel, og vi ser på om holdet er rustet til jagten på top-seks.

Hver enkelt spiller i førsteholdstruppen bliver vurderet, når vi evaluerer hele truppen efter lukningen af denne sommers transfervindue.

Hvem skal spille i midterforsvaret sammen med Mølgaard og Tingager? Er Nicolai Poulsen det sikreste navn på holdkortet? Hvad skal der ske med Julius Beck? Og bliver det for skrøbeligt med kun Patrick Mortensen og Janni Serra som fuldblodsangribere? Det og meget mere, kan du høre i denne uges afsnit.

Vi kommer, naturligvis, også omkring søndagens pointdeling i Herning – her diskuterer vi bl.a. Baileys Peacock-Farrels fejl, der førte til FC Midtjyllands føringsmål.

Rasmus Thomsen styrer slagets gang når Martin Johannes Madsen og Jonas Roulund besøger studiet.

Lyt til det hele lige her eller der hvor du normalt hører din podcast:

 

 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle