Skip to main content


Grafik: KSDH.dk

Datoen for AGF’s pokalkamp mod Ishøj er fastsatI torsdags sikrede AGF’s sig avancement til fjerde runde af pokalturneringen, da man tog til Falster og slog Nykøbing FC. Nu har næste rundes kampe fået spilletidspunkter.

Efter en undervældende kamp i torsdags, der dog endte med en sejr til De Hviie, er AGF nu klar til at skulle til Sjælland i Pokalturneringens fjerde runde.

Der var mange mulige skrækmodstandere, men AGF fik en drømmelodtrækning, da den næste modstander er Ishøj IF. Kampen spilles d. 2. november kl. 18.

Kampprogrammet for hele 4. runde ser således ud:

Tirsdag den 31. oktober:
18:00: FC Helsingør – Lyngby BK
20:15: FCK – FCM

Onsdag den 1. november:
17:00: AB – Vejle Boldklub
18:00: Vinderen mellem Viby IF og Hvidovre – Silkeborg IF
18:00: Viborg – FCN
20:00: FC Fredericia – OB

Torsdag den 2. november:
18:00: Ishøj IF – AGF
20:00: Randers FC – Brøndby IF

En overkommelig modstander

Nykøbing FC, som AGF altså slog ud af turneringen, spiller til dagligt i 2. division, men Ishøj hører til et niveau længere nede i rækkerne. Klubben ligger i skrivende stund nummer 11 ud af 12 i 3. division, og bør derved være en overkommelig modstander for AGF, på trods af De Hviies ikke så prangende form.

Den sjællandske klub er vant til århusiansk besøg, da IF Lyseng og VSK Aarhus også spiller i 3. division.

Ishøj IF spiller deres kampe på Ishøj Idrætscenter, men det ses ofte at når de helt store klubber skal på besøg hos klubberne fra de lavere rækker, så rykkes kampene til stadions med større kapacitet. Det kan derfor være at de medrejsende AGF-fans ikke skal til Ishøj, men et helt andet sted.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle