• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens træningsobservationer: Skadesramt hold trænede alternativer

Foto: Kronborgfotos

Dagens træningsobservationer: Skadesramt hold trænede alternativerVi var i dag til stede ved De Hviies træning på Fredensvang. Her blev der trænet på en række af de oplagte “svagheder” hos AGF’erne.

Denne uge er kampfri, mens der venter to opgør i uge 44 for De Hviie. Rösler og resten af trænerstaben har derfor tid til at lege med taktik og systemer i mellemtiden.

Hvornår: Torsdag den 26. oktober kl. 11.00-12:30.

Hvor: Fredensvang, Bane 1 og 2, Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby.

Fraværende spillere: Mikkel Duelund, Kevin Yakob, Mads Emil Madsen, Nicolai Poulsen, Mats Knoester og Benjamin Hvidt.

Træningens forløb

Normalvis står målmandstræner Nikolai Pold i spidsen for AGF’s målmandstrio, men i dag var det altså ikke en trio. Den 18-årige keeper Asger Hemmer-Hansen trænede nemlig med førsteholdet i dag. Det er ikke første gang,at Hemmer-Hansen træner med, men han er ikke en fast del af Superliga-truppen.

Bailey Peacock-Farrells ankomst har betydet, at Jesper Hansen har set mange kampe fra bænken. Ikke mange ville tage det så pænt, som Hansen gør. Han gik rundt og jokede med Bailey og resten af gruppen. Humøret er højt trods den skærpede konkurrencesituatiion. Imponerende professionalisme fra den 38-årige.

Jesper Hansen takker fansene efter kamp.
Foto: Kronborgfotos

Som vanligt, så startede markspillerne og målmændene hver for sig. Da markspillerne var færdige med opvarmningen, gik halvdelen af dem i gang med en pasningsøvelse i højt tempo. Magnus Knudsen var uhyrligt skarp, og alle tæmninger og afleveringer blev udført med voldsom præcision.

Samtidigt trænede målmændene at spille sig ud af pressede situationer. Bailey udviste stor rolighed og spillede sig flot ud af de fleste pressede situationer.

Der var stor jubel hos Jesper Hansen, da han to gange i træk tog bolden fra unge Hutters og scorede.

Øvelse gør mester

Efter pasningsøvelsen blev spillerne delt op i tre afdelinger. Beck, Duncan, Knudsen, Brandhof og Olsson Valdés lavede en pasnings- og driblingsøvelse.

De offensive spillere skulle have øvet skud udenfor feltet. En disciplin der i øvrigt har resulteret i et rundt nul på måltavlen i denne sæson. Fint at få det øvet.

Links, Bech og Bjur skulle starte uden for feltet i højre side, venstre om en kegle og så forsøge sig med venstrebenet udenfor feltet. Paddy og Serra skulle forsøge det samme, men midtfor målet. Anderson og Sauer i venstre.

Tobias Bech tiljubles af AGF-fans.
Foto: Kronborgfotos

De defensive spillere trænede at holde linjen i forskellige defensive scenarier. Som nævnt ovenfor, så trænede Links altså med de offensive. 

Benjamin Hvidt gjorde en sjælden optræden. Dog iført løbesko, da han løb rundt om træningsbanen. Dejligt at se, at det går den rigtige vej for den uheldige unge midtbanespiller.

Så skulle der spilles kant. Spillerne blev delt op i to grupper. Der blev varieret mellem at måtte bruge én eller to berøringer på bolden. Uwe krævede stor aggressivitet og understregede, at mod Randers handlede det om at få pres på boldholderen.

Taberen Tingager

Træningen blev afsluttet med en fem mod fem-turnering på forkortet bane, men med almindelig størrelse mål. Truppen var delt op i fire hold, der mødte hinanden på skift. Der var stor utilfredshed hos Frederik Tingager, da hans hold fik prygl. Tingagers hold endte med at tabe turneringen stort og skulle derfor sørge for at få alt udstyr sat på plads.

Frederik Tingager fejrer en scoring med Yann Bisseck og Patrick Mortensen i baggrunden (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Tingager, Links og resten af holdet iklædt røde trøjer fik samlet kegle, bolde og lignede sammen, mens finalen blev spillet. Sejren endte med at gå til Anderson, Brandhof, Beck, Eric Kahl og Hemmer-Hansen i målet. Dermed var træningen afsluttet, og spillerne kunne få skrevet autografer til de mange fremmødte børn.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.