Mikkel Duelund (Foto: Matti Kronborg)

Dagens observationer på Fredensvang: Duelund fraværendeKSDH var til stede til dagens træning på Fredensvang. Her får du observationer fra en træning, hvor Duelund ikke var til stede, og Jelle Duin trænede for sig selv.

Hvornår: Fredag den 31. marts kl. 12.00-13:00.

Hvor: Bane 1 på Fredensvang.

Tilstede: Hele truppen undtagen Nicolai Poulsen, Oliver Lund, Mikkel Duelund og T.K.

Oliver Lund blev spottet forlade Fredensvang i bil, inden træningen startede. Nicolai Poulsen, Mikkel Duelund og Thomas “TK” Kristensen var alle fraværende.

Jelle Duin trænede for sig selv med en træner. Det var mest træning med bold. Han ligner én, der nærmer sig et comeback.

Der var flere U19-spillere med end sædvanligt. Højst sandsynligt grundet fire fraværende førsteholdsspillere. Unge Martin Mai og Marco Olsson Valdés trænede således med og viste et fint niveau.

Træningens forløb

Målmandsgruppen var vanligvis først på græs. De tre målmænd; Jesper Hansen, Per Kristian Bråtveit og Jonathan Hutters blev som altid ledet af målmandstræner Nikolai Pold. Det var i øvrigt Jesper Hansens 38 års fødselsdag, og KSDH’s udsendte overhørte, at det muligvis skulle fejres med sushi i aften.

Alle markspillerne varmede op samlet, hvor der bl.a. blev løbet på tværs af Bane 1.

Efter opvarmningen indledte markspillerne et højintenst possessionspil.

Herefter blev der spillet 11 mod 11. I første del var der et klart første- og andethold. Førsteholdet var:

(3-4-2-1): Hansen – Mølgaard, Tingager, Bisseck – Beijmo, Yakob, Madsen, Links – Bjur, Anderson – Mortensen

I anden del af øvelsen blev der byttet mere rundt på holdene, men de bagerste fire (Hansen, Mølgaard, Tingager, Bisseck) fortsatte på samme hold.

Unge Diesel Harrington fik en hård medfart af Uwe Rösler, der ikke mente at den unge australier viste ham nok. Rösler sagde, at Harrington skulle vise, at han var klar til Superligaen.

Uwe Rösler afsluttede træningen med et højt pift og ordene: “Thank you, boys. Very good. I’m very happy”.

Dagens træningstanker

At Poulsen ikke var til stede i dag, betyder ikke det store for mandagens kamp, da han alligevel ikke kan deltage grundet karantæne efter sit røde kort imod OB. Alt tyder på, at det bliver en én-til-én erstatning, hvor Mads Emil Madsen skal tage Poulsens plads.

Duelunds fravær efterlader dog en del tvivl, om hvad Uwe Rösler gør, hvis Duelund stadig ikke er til rådighed på mandag. Han har døjet lidt med sin hæl siden OB-kampen. I dagens 11 mod 11 var det Bjur, der havde fået pladsen, men det er selvfølgelig stadig en mulighed at skifte til to angribere og bringe Sigurd Haugen i spil.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.