• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Tilfredse Tingager og Mortensen som mulig Månedens Spiller

Foto: Matti Kronborg

Dagens hviie nyhedsdrone: Tilfredse Tingager og Mortensen som mulig Månedens Spiller


| Jonas Roulund |

AGF gik på weekend med en sejr over KSV Kiel, og i dag kan du gå på hviiekend med dagens nyhedsoverblik, som indeholder lidt reaktioner fra Kiel-kampen og en dejlig Mortensen-nyhed.

Holstein Kiel blev besejret komfortabelt 2-0 i gårsdagens testkamp, og i dagens nyhedsoverblik får du blandt andet lidt reaktioner på den sejr.

God fornøjelse!

En god følelse

Frederik Tingager har været en vigtig del af AGF’s succes i denne sæson, idet forsvaret har været udslagsgivende for, at holdet er endt i Mesterskabsslutspillet. I går besejrede AGF KSV Kiel i en træningskamp, og centerforsvareren fortæller til klubbens hjemmeside, at han er glad for præstationen og udtrykket.

– Jeg synes det var en god test, hvor vi til tider fik spillet noget god fodbold. Og når vi scorer to mål og holder clean sheet, så er det en god følelse, at vi nu går på nogen fridage her i landsholdspausen, fortæller vores 5’er blandt andet.

Rekordensen nomineret til Månedens Spiller

Patrick Mortensen sikrede sig eneretten på rekorden som den mest scorende AGF’er i Superligaens historie, da han sendte kuglen i kassen mod OB, og nu har 3F Superligaen nomineret ham til månedens spiller!

Her skal han konkurrere med to unge FCK-kometer, idet Hákon Haraldsson og landsholdsaktuelle Mohamed Daramy også er nomineret.

Det var dagens hurtige GF-overblik.

I weekenden kan du se frem til interviews med Årets Fan Keld Brøndal samt afgående fysisk træner – Mathias Zangenberg.

Hav en skøn hviiekend!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.