• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Stemningsreportage, spillerkarakterer og infomøde om Kongelunden

Tobias Mølgaard (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Dagens hviie nyhedsdrone: Stemningsreportage, spillerkarakterer og infomøde om Kongelunden


| Jonas Roulund |

Nyhedsdronen går på påskeferie med ugens sidste GF-overblik, hvor en lækker reportage og et spændende arrangement om Kongelunden stjæler overskrifterne.

Påsken er over os, og nyhedsdronen har brug for at tanke energi (og snaps) i de kommende dage. Derfor bliver dette ugens sidste GF-nyhedsoverblik, og formatet vender stærkt tilbage på tirsdag.

God læselyst!

Som at være der selv

Clovis Lukunku var – ligesom over 12.000 andre – på stadion i mandags, og hvis du gerne vil genopleve den fede fanstemning, så tag med tilbage til en aften med historisk fanfest på tribunen, da GF tabte to point.

– Fem minutter før kampstart bliver der, traditionen tro, sunget Malaga, og igen viser fanscenen, hvad man kan, når man er flere. Det er et flot syn, når man kigger rundt, og folk står med deres GF-halstørklæde løftet i fælles front. Vi er hjemme. Vi er mange. Og sådan noget her kan ikke opleves i alle byer. Det er Aarhus, når det er bedst!

Mølgaard stjal showet

Tobias Mølgaard blev hentet til AGF i sommeren 2022 som wingback, men er i år blevet omskolet til centerback i tre-mandskæden, og det har været en stor succes.

Mod Randers beviste han igen sine talenter, og det er nu kronet med kåringen som KSDH’s Man of the Match. Der er desuden givet spillerkarakterer efter 1-1’eren, hvor Haugen og Brandhof skraber bunden, mens Mølgaard, Mortensen og Andersson scorer de højeste karakterer.

Mølgaard hyldede i øvrigt Röslers principper efter kampen i et interview med bold.dk.

Kom med til infomøde om Kongelunden

– Løbebanen skal væk, og arkitektfirmaet har et sjovt navn. Men har du ellers fanget alt, hvad der kommer til at ske i forbindelse med det nye stadion? Det har du næppe, og selvom både vi og andre medier forsøger at afdække og informere så meget som muligt om det store projekt, så kan det også være rart selv at komme ud og stille spørgsmålene til de involverede parter.

Derfor bør du komme til infomøde om Kongelunden hos Jyllands-Posten på tirsdag, hvor du kan få dybere indsigt i det store – og storslåede – projekt.

Det var alt for i dag – hav en strålende påske!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.