Foto: Laura Hjørringgaard

Brøndby-kamp nærmer sig udsolgt


| Alexander Hjorth Jensen |

På søndag venter der et vaskeægte traditionsopgør, når Brøndby kommer på besøg i Aarhus. Og heldigvis kan vi se frem til masser af mennesker på Ceres Park.

AGF har meldt ud, at man nærmer sig 15.000 solgte billetter. Der er plads til 19.433 tilskuere på Ceres Park, så man skal til at få fingeren ud, hvis man ønsker at sikre sig en plads til kampen på søndag.

Familieafsnittet og mange af de øvre afsnit på C-tribunen er allerede udsolgt. Billetter kan købes på AGF’s hjemmeside. Brøndby IF’s udebaneafsnit er også udsolgt.

AGF's fans med pyroteknik på Ceres Park i en kamp mod Club Brugge.
Foto: Kronborgfotos

Halvskidt stime skal brydes

Det er efterhånden længe siden at AGF har formået at slå Brøndby, men seneste sejr over de blå-gule kom altså på Ceres Park, da Mortensen, Links og Grønbæk sørgede for en 3-1 sejr d. 7. december 2020. Dog har AGF ikke tabt de tre seneste hjemmekampe mod Brøndby, da disse alle er blevet uafgjorte.

AL Bank Fanzonen åbner allerede kl. 15. Dørene til stadion åbnes kl. 16. Og så er der kampstart kl. 18.

Vejrudsigten ser fornuftig ud. Der meldes omkring 20 grader og tørvejr, så skynd jer at få sikret en billet til kampen og hjælp Samlet for Aarhus med at skabe den bedste ramme om opgøret.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.