Skip to main content


Brøndby IF – AGF: Spillerkarakterer og MOTMKSDH’s læsere har talt. I vores afstemning på de sociale medier er altid bundsolide Tobias Mølgaard brugernes klare favorit, og han vinder derved vores MOTM-titel. Her er KSDH.dk’s spillerkarakterer efter nederlaget på Brøndby Stadion.

I Facebook-gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans blev Tobias Mølgaard valgt som MOTM med 55% af alle stemmerne, mens Mads Emil Madsen løb med andenpladsen med 15%. Stærke Tingager napper tredjepladsen med 13% af stemmerne.

Det blev en kamp, hvor AGF i store perioder så bedst ud, og de fleste vil nok også mene, at Brøndby var rimeligt heldige med at få tre point i går.

AGF-spillernes karakterer mod Brøndby IF

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem Brøndby IF og AGF. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Jesper Hansen
Karakter: 3
Kampens enlige scoring strøg ind bag Jesper Hansen, efter en afretning. Det er svært at bebrejde keeperen for at lukke dette mål ind. En fin kamp af Jesper Hansen, der især i AGF’s opspil nede bagfra er vigtig.

Tobias Mølgaard
Karakter: 4
Den omskolede back bliver ved med at imponere som midtstopper. Rollen er som skræddersyet til ham, hvor han kan få lov til at støtte Beijmo offensivt i AGF’s højre side. Derudover var han igen i denne uge sat på en svær prøve, da Brøndby har nogle skarpe offensive profiler. Disse profiler blev dog i størstedelen af kampen holdt fuldstændig fra fadet bl.a. af en stærkt spillende Mølgaard.

Frederik Tingager
Karakter: 4
Endnu engang præsterer Tingager på et virkeligt højt niveau. Han står overfor én af ligaens bedste angribere, Ohi Omoijuanfo, og sørger for at han nærmest intet kommer frem til. Faktisk har Omoijuanfo kun en enkelt afslutning i kampen, og den rammer ikke målet. Tingager er naturligvis et monster i luftspillet, hvor han vinder samtlige af sine dueller i går. Når AGF skal spille den op nede bagfra, er Tingager rolig på bolden, og det er tydeligt at ingen er nervøse ved at spille ham, selv i pressede situationer. Hans lange diagonal bolde, når AGF’s wingbacks skubber højt op, er imponerende. Minder om hvordan Simon Kjær har gjort på landsholdet. Endnu en stor præstation fra Tingager.

Yann Bisseck
Karakter: 4
Han er højest sandsynligt væk til sommer. Og det er der en årsag til. Tårnhøjt niveau. I opspillet er han voldsomt dygtig, og fører flot bolden frem. Defensivt var han igen i går solid. Bl.a. er Håkon Evjen ved at komme til en stor chance, da han får en aflevering i dybden. Men Bisseck løber ham bare op og bruger sin fysik til at skubbe ham væk. Han er bare for god til at spille i AGF, desværre. Det eneste der ikke fungerede fuldstændigt i går var de offensive dødbolde. Her blev der flere gange sigtet efter Bisseck bagerst i feltet, hvor tyskeren desværre ikke har succes med at få noget ud af situationerne.

Felix Beijmo
Karakter: 3
Han arbejder altid stenhårdt og flyver op og ned af højrefløjen. I går finder han ind i et godt samarbejde med især Mølgaard, der støtter Beijmo i højre side. Desværre mangler der den sidste kvalitet omkring modstanderens felt. Både i indlæggene, men også afslutningerne. Beijmo har en god chance, hvor han får sendt bolden snert forbi venstre målstolpe. Og så har AGF en gigantisk chance, hvor Anderson header forbi bolden, og Beijmo ikke er klar på at han kunne få den. Her var det tydeligt, at Beijmo er skolet som back og ikke offensivspiller. Men igen fine takter fra svenskeren.

Kevin Yakob
Karakter: 3
Han har leveret nogle flotte præstationer på det seneste og blev også matchvinder i Viborg. Imod Brøndby var han én af AGF’s svageste, men faldt på ingen måde igennem. Når han viser prøver på sin vidunderlige teknik, så har modstanderen tit svært ved at følge med.

Nicolai Poulsen
Karakter: 4
Polle var tilbage i startopstillingen efter to kampe ude med karantæne. I store perioder ejede han midtbanen og vandt de fleste dueller derinde. Brøndby har svært ved at komme forbi AGF’s kompakte midtbane, og Polle er en stor årsag til netop det. På bolden har han forbedret sig virkelig meget siden ankomsten fra Randers. Løser sine opgaver, som han skal.

Mads Emil Madsen
Karakter: 4
Én af Mads Emil Madsens bedste kampe i den hvide trøje. Han var over det hele og lykkedes med nærmest alt, han prøvede på i går – udenfor modstanderens felt. For ligesom resten af holdet manglede skarpheden bare omkring modstanderens boks. Men overordnet set virkelig flot præstation af den 25-årige, der giver Uwe Rösler noget at tænke over ift. hvem der skal starte inde imod FCK.

Gift Links
Karakter: 3
I sidste uge rundede Links 100 kampe for AGF. Det fejrede han med en fin præstation på Brøndby Stadion. Det er tydeligt, at han har vænnet sig til den fysiske spillestil i Danmark, og han skåner på ingen måde sig selv i duellerne. Selvom Sebulonsen er ca. 20 centimeter højere end Links, så gav Links Brøndbys nordmand kamp til stregen. Man kommer langt på fight og vilje, men temaet fortsætter: skarpheden mangler i indlæg og afslutninger. Desværre.

Mikael Anderson
Karakter: 3
Det var en klar forbedring fra kampen mod Viborg. Anderson søger tit ud i venstre side, hvor han kan kombinere med Links og Bisseck. Dette gør de flere gange rigtigt flot. Men med fare for at gentage mig selv, så mangler der slutprodukt. Den sidste aflevering sidder ikke, hvor den skal. Den afgørende afslutning bliver braget over mål. Får Anderson og resten af truppen styr på dette, så kan AGF blive voldsomt farlige.

Patrick Mortensen
Karakter: 2
Ingen mål fra Superliga-topscoreren i dag. Brænder bl.a. en kæmpe hovedstødschance få meter fra mål. Hovedstødet sidder lige på Brøndby-målmand Mads Hermansen, der havde været chanceløs hvis afslutningen havde været placeret bare en smule bedre. I opspillet gør han hvad han skal, og er dygtig til at modtage bolden med en modspiller i ryggen. Igen er han dygtig til at cleare bolden på defensive standardsituationer. Men den primære opgave er at få prikket bolden i kassen, og den opgave løser kaptajnen ikke i går.

Indskiftere:

Mikkel Duelund
Karakter: 4
Skiftet ind i det 63. minut. Det gør noget rigtigt godt for AGF’s spil, når Duelund er på banen. Han leverer bl.a. en lækker finte på Brøndbys baglinje, hvor AGF igen næsten bliver farlige. Duelund søger konstant hen i nærheden af bolden og forsøger at være AGF’s primære kreative spiller. Man kan håbe, at han snart får styr på sin skade og kan starte inde. Det ville pynte på AGF’s offensiv.

Peter Bjur
Karakter: 2
Skiftet ind i det 63. minut. Ikke meget lykkedes for offensivspilleren, der besøgte sin tidligere hjemmebane. Talentet er der tydeligvis, men bl.a. en misset tæmning i Brøndbys felt koster dyrt igår.

Eric Kahl
Karakter: 3
Skiftet ind i det 63. minut. Kahl erstattede en fint spillende Links. Det er tydeligt, at Links i øjeblikket har vundet kampen om pladsen på AGF’s venstre wingback. Kahl leverer et okay indhop, hvor han ikke gør meget forkert. Han får dog heller ikke sat et stort aftryk på kampen. Ligesom Links mangler Kahl kvalitet i indlæggene – igen.

Sigurd Haugen
Karakter: 2
Skiftet ind i det 82. minut. Får ca. 13 minutter på banen, og får nærmest ikke sat en fod rigtigt. Nordmanden har en fed attitude og noget lækkert hår, men han ligner desværre mere og mere et fejlkøb.

Adam Daghim
Karakter: U/B
Skiftet ind i det 88. minut. Det eneste aftryk han får sat på kampen er en tackling, som Stig Tøfting ville være stolt af. Daghim er en anelse heldig med at slippe med et gult kort for sin voldsomme tackling på Christian Cappis.

Trænerkarakter:

Uwe Rösler:
Karakter: 4
Operationen lykkedes, men patienten døde. Næsten alt gik, som det skulle, og jeg kan ikke huske, hvornår AGF senest har været så dominerende på Brøndby Stadion. Får AGF fundet den manglende skarphed i nærheden af modstanderens mål, så bliver De Hviie voldsomt svære at spille imod.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle