Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Brandhof: Man skal gribe de chancer, man får


| Jonas Roulund |

Frederik Brandhof har ikke fået mange startpladser i sin tid i AGF, men han har alligevel holdt snuden i sporet og arbejdet hårdt, hvilket bliver belønnet af cheftræneren i denne sæson.

Frederik Brandhof kom til AGF i sommeren 2021 og har primært fristet en tilværelse som indhopper for De Hviie gennem sine år i klubben.

Midtbanespilleren har dog holdt aldrig pebet over at starte ude, men har i stedet sørget for at træne hårdere og holde fokus på de positive ting i tilværelsen, fortæller han til AGF.dk.

– Jeg har arbejdet hårdt og bygget på. Ekstra træning, mere styrke, været der i øvelserne. I et elitemiljø så er det ikke mange chancer, man får. Så når den kommer, må man gribe den og prøve at gøre god figur. Så gælder det om hele tiden at være fokuseret og have den rigtige attitude, fortæller han til klubbens hjemmeside.

Frederik Brandhof (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Brandhof har indtil videre fået spilletid i 68 kampe i den hvide trøje.

En arbejdsmand på Fredensvang

Den 27-årige midtbanespiller er kendt for sit løbepensum og sin arbejdsiver, og han er tydeligvis vellidt på Fredensvang for sin alsidighed – når Rösler kalder, er han klar til at steppe ind.

– Jeg kan godt li’ at komme ned i tacklinger, vinde nogle vigtige dueller. Få noget possession. Dér får jeg selvtillid. Så har jeg altid godt kunne li’ at lægge op til mål. Så det er forskellige ting, der giver et boost derinde. Tacklinger, dueller og oplæg, siger Brandhof.

Frederik Brandhof i kamp mod Brøndby.
Foto: Kronborgfotos

Han glæder sig til weekendens kamp, hvor Ceres Park skal i brug for første gang i år.

– Jeg tror, det bliver en meget duelpræget kamp, en svær kamp. Vi skal være klar fra start og ser frem til at revanchere kampen mod Vejle. Jeg forventer, vi kommer med mere mod og intensitet mod FC Midtjylland, siger midtbanespilleren, som startede inde i seneste spillerunde, da Vejle klarede 0-0 mod De Hviie.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle