Foto: Kronborgfotos

Bjørnebye om Bech-saga: Beskidt og uprofessionelt


| Jonas Roulund |

Mads Bech Sørensen brød en mundtlig aftale med AGF, da han på transfervinduets sidste dag skiftede fra Brentford til FC Midtjylland. En uproffessionel handling, ifølge AGF’s sportschef, Stig Inge Bjørnebye.

Uret tikkede, og mange sad på nål for at følge udviklingen i transfervinduets sidste timer forleden.

Bjørnebye arbejdede tilsyneladende på at bringe Mads Bech Sørensen retur til Danmark, og man var nået langt i forhandlingerne, da FC Midtjylland pludselig overhalede AGF indenom og sikrede sig den 24-årige forsvarsspillers signatur.

Det er selvsagt noget, AGF’s sportschef ikke ser med milde øjne på.

– Vi havde en aftale med Mads Bech Sørensen og Brentford om et skifte på en fri transfer, og alt var klar til at blive underskrevet, men i sidste øjeblik ændrede noget sig, siger Bjørnebye til TV 3 Sport.

Får konsekvenser for agenten

Mads Bech Sørensen er repræsenteret af agentfirmaet People in Sport, og Bjørnebye kritiserer i samme omgang deres arbejdsmetoder.

– Jeg tror, at hvis man arbejder sådan her på den lange bane som agent, så går man glip af noget. Det er beskidt og uprofessionelt. Der er for meget på spil. Det er for stort et ansvar at gå ind i de her handler. Man kan ikke lave forretning på den måde. Han har lavet sin sidste aftale med os. Det er helt sikkert, siger sportschefen.

Mads Bech Sørensen er på banen her til aften i kampen mellem FCM og AGF. Men altså iført den sorte hjemmebanetrøje.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.