• Forside
  • AGF Nyheder
  • Bjørnebye og Rösler lykønsker Dokken – men har også erstatningen klar

Foto: AGF.dk

Bjørnebye og Rösler lykønsker Dokken – men har også erstatningen klar


| Jonas Roulund |

AGF’s assistenttræner, Kenneth Dokken, har her til aften skrevet kontrakt med Eliteserie-mandskabet, Odds BK og tiltræder som cheftræner på fredag. AGF har allerede sammensat det nye trænerteam omkring Rösler.

Dokken smutter til Norge efter to gode år i Aarhus, hvor han primært har haft ansvar for de offensive elementer af træningerne.

I Norge får han ansvaret for Odds BK, som har tilbudt træneren en cheftrænerrolle. Det efterlader en plads i trænerstaben i Aarhus, men Bjørnebye har allerede garderet sig på den front.

–  Vi er nået til enighed med Odds BK om, at Kenneth Dokken tiltræder som deres nye cheftræner. I den forbindelse var det for os afgørende, at vi med vores tre assisterende trænere; Dave Reddington, Marcus Tjärnberg og Philipp Grobelny har et meget stærkt team på plads, der kan overtage Kenneths opgaver omkring holdet og cheftræner Uwe Rösler, siger sportschefen til AGF.dk.

Kenneth Dokken under en træningssession.
Foto: AGF.dk

Farvel til en god kollega

Dokken kom til AGF i januar 2022 og har sat sit præg på den positive udvikling i klubben, fortæller sportschef, Stig Inge Bjørnebye.

– Vi er alle taknemmelige for tiden sammen med Dokken i AGF. Hans energi og positive humør – kombineret med hans detaljerede viden om fodbold – har bidraget stærkt til vores fremgang i hans periode, siger Bjørnebye.

Også cheftræner, Uwe Rösler, ønsker Dokken held og lykke på den videre færd.

– Jeg vil ønske Kenneth stort tillykke med muligheden for selv at stå i spidsen for et hold og sige ham mange tak for indsatsen i AGF. Jeg ønsker ham alt mulig held og lykke i Norge, udtaler Rösler.

Dokken har selv en fortid som spiller i Odds BK, hvor han har optrådt 47 gange for førsteholdet.

I AGF har han assisteret David Nielsen i 15 kampe og Uwe Rösler i 58 kampe som assistenttræner.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.