Foto: Matti Kronborg

Billetsalget til pokalkvartfinalen er åbnet


| Jonas Roulund |

Banen er flyttet tættere på tilskuerne, når Brøndby IF gæster Ceres Park til pokalkvartfinalen den 7. december. Billetsalget er nu åbnet til det opgør.

Det første af to kvartfinaleopgør skal stå den 7. december klokken 18 på Ceres Park mellem arvefjenderne AGF og Brøndby IF.

Banen er til den tid flyttet tættere på C-tribunen, A-tribunen er lukket, og man får dermed en helt ny oplevelse af at være på stadion denne vinterdag.

Hvis du vil opleve det, så kan du nu indløse billet til kvartfinalen – dog er der nogle særlige forudsætninger for at få adgang.

Foto: Kronborgfotos

Loyale fans belønnes

Billetsalget åbner i dag for de fans, som i løbet af 2023 har købt billet til AGF’s hjemmekampe – torsdag klokken 10 åbner billetsalget så for alle interesserede.

Det er desuden muligt at købe nummererede pladser til kampen, så man kan ankomme i ro og mag til stadion.

Fankulisse på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Alle sæsonkortholdere har adgang til kvartfinalen, oplyser AGF.

– I forbindelse med forandringerne på Ceres Park, er der ændringer, som kun vedrører sæsonkortholdere med et Sølvkort – de har alle fået direkte besked i form af en mail, skriver klubben, mens øvrige sæsonkortholdere ikke vil blive påvirket af ændringerne.

– Har man Guld, Fan eller Familiekort har man fortsat adgang som normalt, ligesom billetabonnementer til stemningsafsnittet fortsætter som normalt til kvartfinalen.

Du kan finde billet til kampen mellem AGF og Brøndby IF her.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.