(Foto: AGF.dk)

Beslutningen om Talentakademiet sendt i teknisk udvalg


| Jonas Roulund |

Byrådet behandlede i går lokalplanen, hvori AGF’s nye High Performance Center indgår, men vi må vente yderligere en måneds tid, før den endelige beslutning tages.

AGF-fansene sad spændte og ventede på Byrådets beslutning.

Det nye talentakademi – High Performance Center – der skal blive et af Nordens mest avancerede træningsanlæg skulle nemlig behandles, og forhåbentligt godkendes, i Aarhus Byråd går.

Men det blev en lang næse for de talentinteresserede aarhusianere…

Sendt til teknisk udvalg

Mødet tog sin begyndelse klokken 16, men først nogle timer senere kom Byrådet til det – for AGF-fans- vigtigste punkt: “Lokalplan 1191, High Performance Center i Viby.”

Byrådet kom dog frem til, at en endelig godkendelse af projektet ikke kan gives, før det har været forbi Teknisk Udvalg, og vi må derfor væbne os med tålmodighed for endelig afklaring i forhold til, om AGF snart kan se frem til et akademi med boliger, højteknologisk trænings – og testfaciliteter, omklædningsrum, mødefaciliteter, undervisningsfaciliteter samt skolestue og auditorie plus et køkken og en fællesstue.

Der afholdes tre møder i teknisk udvalg i marts, men det er endnu uvist, hvornår High Performance Centeret behandles. Hvis behandlingen sker på et af møderne i marts, skal projektet efterfølgende retur til Byrådet, som så kan tage den endelige beslutning på et byrådsmøde i april.

Teknisk Udvalg har til opgave at “belyse de sager, som byrådet sender til udvalgsbehandling. Udvalget er rådgivende i forhold til byrådet og rådmanden og kan således komme med anbefalinger til byrådet.”

Udvalget består af følgende folkevalgte:

Solveig Munk (EL), Formand 
Liv Gro Jensen (SF), Næstforperson
Steffen Wich (S)
Jesper Kjeldsen (S)
Metin Lindved Aydin (RV)
Gert Bjerregaard (V)
Jakob Søgaard Clausen (UFP)

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.