Foto: Kronborgfotos

Beijmo: – Tak for de mange søde hilsner


| Jonas Roulund |

Felix Beijmo har fået diagnosen “Knogleødem”, der holder ham ude i 3-4 uger efter sin skade i mandags, og han takker for den massive støtte, han har modtaget. Det hjælper ham i kampen for at komme retur, fortæller han.

AGF’s 26-årige svensker, Felix Beijmo, havde sig noget af en mandag, da han scorede to mål og blev skadet på JYSK Park.

I dag er det kommet frem, at han heldigvis hverken er ramt af et brud eller en ledbåndsskade, men derimod knogleødem, som er en større væskeansamling som konsekvens af slaget.

Forsvarsspilleren har efter kampen modtaget adskillige hilsner på diverse sociale medier fra fans, og det er noget, der luner.

– Jeg vil gerne takke for de mange søde hilsner og beskeder, jeg har modtaget siden i mandags. Det varmer og giver mig energi til de kommende ugers arbejde med min genoptræning, siger Felix Beijmo til AGF.dk.

Felix Bejmo og holdet jubler efter scoring mod SIF.
Foto: Kronborgfotos

Kan være klar om få uger

Hvis alt går vel, så går Beijmo kun glip af de kommende to kampe – FC Midtjylland i Superligaen og FC Nordsjælland i Pokalturneringen.

Det er noget, der glæder svenskeren.

– Det er en langt mindre skade end jeg frygtede, da det skete i mandags. Og jeg er glad for, at vi nu har fået klarlagt, at det ”kun” kommer til at kræve en mindre kamppause. Jeg vil gøre alt for, at blive klar så hurtigt som muligt, og med opbakning fra vores dygtige sundhedsstab, ser jeg frem til at komme i kamp igen, fortæller AGF’s nummer 2.

Beijmo har kontrakt med AGF frem til sommeren 2026 og har indtil videre nået 42 kampe med tre mål og syv assists til følge.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.