Foto: Kronborgfotos

Bailey Peacock-Farrell: Jeg er taknemmelig for jeres opbakning


| Mikkel Gyngstrup |

Bailey Peacock-Farrell blev skadet efter et sammenstød med Bashim Kadrii i søndags og måtte et smut på hospitalet, hvor diagnosen lød på en brækket næse og en flænge i hovedbunden. Onsdag fik han overrakt en gavekurv med lidt gode sager fra fansene, der havde samlet ind via Facebookgruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans. Nu har nordireren sendt en tak til fansene for den massive støtte.

I denne uge er der blevet indsamlet knap 2500 kroner til en gavekurv, som skulle hjælpe Bailey Peacock-Farrell med at holde hovedet højt. Det har nu kastet en hilsen af sig fra målmanden, som er på benene igen efter weekendens sammenstød.

Læs også: Aarhus tænker på Bailey: Gavekurv overrakt efter grimt uheld

Gavekurv givet til Bailey Peacock-Farrell
Foto: Simon Gyngstrup

Det er fantastisk at føle støtten fra fans

Peacock-Farrell fik i går overrakt en fin gavekurv efter en indsamling i facebookgruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans, og nu har han sendt en takkehilsen.

– Tak til alle, der har sendt beskeder de sidste par dage og et stort tak skal lyde til alle jer, der stemte på mig som kampens spiller, skriver Bailey.

– Jeg takker jer alle for den støtte og kærlighed i har vist overfor mig her på det sidste, tilføjer han.

Der er dermed en masse positivitet og tro på, at han nok skal blive klar til at stå mellem stængerne for AGF igen i denne sæson.

– I’ll be back ASAP, tilføjer han til allersidst i ren terminatorstil, og mon ikke han vender tilbage stærkere end nogensinde?

Bailey Peacock-Farrell i kamp.
Foto: Kronborgfotos

Indtil Bailey Peacock-Farrell vender retur, er det hans målmandskollega, Jesper Hansen, der står for at holde buret rent. Det får han lov til igen søndag den 10. marts klokken 14, hvor Silkeborg tager imod AGF på JYSK Park.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.