Bag fjendens linjer: Optakt med en Randers-fanFå indblik i hvad en Randers-fan tænker om tirsdagens lokalopgør i dette interview, hvor vi har taget en snak med Randers-fan, Magnus Holmark Andersen.

Tirsdag aften går AGF på banen i Randers, hvor det for århusianerne gælder om at holde sig inde i medaljekampen, mens man i Randers kun kan blive nummer fem eller seks.

På trods af at AGF, på papiret, har mere at spille for end Randers, så er Magnus ret selvsikker omkring udfaldet af tirsdagens kamp.

Jeg tror, vi vinder. Og det gør jeg, fordi det er sidste hjemmekamp, og det er lokalopgør mod AGF. Der er meldt udsolgt, og det er bare altid noget specielt imod AGF, så jeg tror vi vinder, siger Magnus Holmark Andersen.

Og for de fleste Randers-fans er kampene imod AGF nemlig meget specielle.

– Det kan godt blive lidt for meget, den besættelse Randers har med AGF. Klubben lægger opslag på sociale medier, om hvor mange sejre Thomas Thomasberg har imod AGF i stedet for at fokusere på vigtigere ting. Thomasberg har vundet pokalen, hvilket da burde være vigtigere end at slå AGF. Randers FC er jo en klub, hvor top seks er målsætningen, og så forsøger vi derfra at komme med i Europa. Men personligt vil jeg hellere i Europa end at slå AGF. Jeg tror dog, at der er Randers-fans, der hellere vil slå AGF.

Usikkerhed om startopstillingen

Randers FC har bekræftet, at en række spillere forlader klubben efter sæsonen. Derfor kunne det tænkes, at disse spillere ikke ville spille en stor rolle imod AGF.

– Jeg tror, at Carl Johansson kommer til at spille. Han er vores bedste spiller, og det er også derfor, han har valgt at spille i 2. Bundesligaen i stedet for Randers. Tosin Kehinde tror jeg også kommer til at spille en rolle, fordi han har været så dygtig og betydet meget for Randers. Kaastrup fik chancen på venstre back i den seneste kamp, og det tror jeg også, han kommer til mod AGF.

Bl.a. den tidligere AGF’er Jakob Ankersen, forlader Randers FC efter sæsonen. Magnus ser ham dog ikke få en stor rolle imod sin tidligere klub.

– Jeg tror, at vi spiller med Bundgaard og Odey på toppen, og så måske Kehinde og Klysner på kanterne.

Egho blev ødelagt af Tingager og Bisseck

Randers har forsøgt sig med en del forskellige konstellationer i deres angreb. I seneste møde fik den nigerianske angriber Stephen Odey scoret sit første mål i over et år.

– Jeg tror, at det bliver Bundgaard og Odey på toppen. Sidst vi spillede mod AGF, havde vi Egho og Odey deroppe. Men det fungerede slet ikke med Egho. Vi plejer at spille lange bolde op imod Egho, men han blev jo fuldstændig ødelagt af Tingager og Bisseck i den kamp. Så dét tror jeg ikke, vi gentager på tirsdag. Luftduellerne mod AGF er sværere, end det plejede at være.

Det er ofte tætte kampe, når de to mandskaber mødes, og i sæsonens tre indbyrdes kampe er det ikke lykkedes Randers at slå De Hviie, men Magnus tror på større succes i morgen.

– Jeg tror, det bliver 2-1 til Randers FC, selvom det jo egentligt er vildt, at jeg tror, at der kommer mere end to mål i en kamp mellem Randers og AGF.

Der er kampstart i Randers tirsdag kl. 19, og Cepheus Park er meldt udsolgt.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.