Skip to main content


Sebastian Grønning takker for opbakningen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Avis: Sebastian Grønning skifter til OFI Kreta i Grækenland


| Thomas Vedel |

Sebastian Grønning skulle nu have fundet sin nye klub. B.T. melder, at Grønning skifter til OFI Kreta og græsk fodbold.

Forleden kom det frem, at Sebastian Grønning selv havde anmodet om et klubskifte pga. manglende spilletid i AGF. Det ønske havde både Uwe Rösler og Stig Inge Bjørnebye valgt at imødekomme.

Nu ser det ud til, at klubskiftet – mere eller mindre – er på plads for Grønning, som efter alt at dømme igen skal en tur til udlandet.

B.T. rapporterer nemlig her til morgen, at Grønning skriver under med OFI Kreta i Grækenland. Iflg. avisen får Grønning kontrakt med den græske klub indtil sommeren 2025. Der er endnu ikke oplyst noget om evt. transfersum mellem klubberne, og Grønning skal også først bestå et lægetjek i sin nye klub, før angriberen kan skrive under på sin nye kontrakt.

Klubskiftet forventes naturligvis at blive en realitet indenfor kort tid, og dermed kan vi konstatere, at Grønning kun fik et kort ophold i Smilets By.

Hos OFI Kreta har de også brug for en mand med mål i støvlerne. Klubben er på vej til at blive fedtet ind i nedrykningsspillet den græske liga, hvor de befinder sig på en 9. plads og kun har scoret 16 mål i 19 kampe.

Grønning har tidligere vist, at han kan finde vejen til netmaskerne, da han imponerede stort med 31 mål og 11 assists i 50 kampe for Viborg. Siden gik turen til Suwon Bluewings i Sydkorea, som købte Grønning i Domkirkebyen for syv millioner kr. Det asiatiske eventyr blev dog ingen succes, og så valgte Grønning altså at vende hjem til Danmark og AGF, for næsen af AaB som også viste interesse for den tidligere så målfarlige angriber.

Grønning kan potentielt få debut for OFI Kreta allerede på søndag, hvor klubben møder Olympiakos på udebane.

Vi ønsker Grønning alt held og lykke med det græske eventyr!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle