Skip to main content


Sebastian Grønning flankeret af Stig Inge Bjørnebye (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Uwe Rösler: – Grønning har sagt, at han ønsker at forlade AGF


| Thomas Vedel |

Det er ikke længe siden, at Sebastian Grønning blev præsenteret som ny angriber i AGF. Men efter eget ønske ser den engang så målfarlige angriber nu ud til snart at forlade AGF.

Sebastian Grønning har kigget Uwe Rösler direkte i øjnene og sagt, at han ønsker at forlade AGF i jagten på mere spilletid. Det fortæller AGF cheftræneren til Aarhus Stiftstidende.

“Vi har haft flere gode, åbne samtaler, og Sebastian Grønning har været meget ærlig omkring, hvor han står. Det har jeg stor respekt for. Han har kigget mig i øjnene, og sagt, at han ønsker at forlade AGF for at få noget fast spilletid et andet sted. Det har jeg accepteret. Det har sportschefen accepteret. Og så må vi se, hvad der sker”, sagde Uwe Rösler til avisen og fortsatte:

“Jeg har fuld forståelse for, at han ikke er tilfreds, for han kom til klubben efter en svær tid i udlandet, og trængte til at spille fra start. Han er 25 år og vil spille fodbold. Selvfølgelig vil han det. Men jeg kan ikke give ham en startplads, når jeg har en Patrick Mortensen, der er så vigtig for holdet. Og jeg kommer ikke til at spille med dem begge fra start. Det har jeg gjort helt klart”.

Læs også: Norsk medie: Grønning kan være på vej til Odds BK

Rösler vil ikke spille med to boksangribere

Mange AGF-fans har ellers sukket efter, at se Sebastian Grønning få chancen fra start i flere af AGF’s kampe, men der er en klokkeklar taktisk årsag til, at Grønning har spillet andenviolin i kampen med Patrick Mortensen om spilletid.

“Paddy” er nemlig den foretrukne boksangriber hos Uwe Rösler, fordi han scorer mange mål og er holdets anfører og leder. Af taktiske årsager hverken kan, eller vil, Rösler spille med både Grønning og Mortensen inde fra start, da Rösler har brug for en mere mobil angriber omkring Mortensen. Det valg er som oftest faldet på Sigurd Haugen eller Jelle Duin.

Sebastian Grønning har ikke selv ønsket at kommentere på sit ønske om et transferskifte overfor Aarhus Stiftstidende, men du kan læse flere af Uwe Röslers tanker omkring Sebastian Grønning og angriber-konstellationen i AGF i interviewet med Stiften.dk her.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle