Stig Inge Bjørnebye (Foto: Matti Kronborg)

Avis: AGF nærmer sig aftale med svensk back


| Jonas Roulund |

Ifølge den svenske avis, Sportsbladet, er AGF tæt på at hente 24-årige Felix Beijmo på en halvårlig lejeaftale fra Malmö FF.

Her til aften skriver svenske Sportsbladet, at Malmø FF efter sigende er i forhandlinger med AGF, om at lade højrebacken Felix Beijmo krydse Øresund og tørne ud for De Hviie på en lejeaftale indtil sommeren 2023.

Felix Beijmo blev i 2018 solgt som det største salg i Allsvenskans historie, da Werder Bremen hentede backen fra Djurgårdens IF for 3 millioner euro. Skiftet blev dog ikke en succes for højrebacken, som blev udlejet til Malmø FF i 2019, Greuther Fürth i januar 2020 for til sidst at blive hentet permanent retur til svensk fodbold af Malmø FF på en treårig kontrakt i august 2020.

Ifølge bold.dk har der været stor interesse for backen fra flere andre klubber, men nu ser det altså ud til, at svenskeren ender i Aarhus, hvor Tobias Mølgaard kan se frem til konkurrence om spilletiden i foråret.

Skiftet bør ikke blive det store kulturchok for Beijmo, som – hvis aftalen går igennem – kan tale svensk med holdkammeraterne Eric Kahl og Kevin Yakob. Derudover har Uwe Rösler også et godt kendskab til backen fra deres fælles tid i Malmø FF, da han var cheftræner i klubben i sæsonen 18/19.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.