Foto: Kronborgfotos

Anker: – Dejligt at starte foran de fantastiske fans


| Jonas Roulund |

Tobias Anker nød sin første startplads i 2024, men ærgrer sig samtidig over, at man ikke formåede at levere en bedre indsats på bolden i dagens kamp mod oprykkerne fra Hvidovre IF.

23-årige Tobias Anker fik i dag sin første startplads i år, og han var tæt på at kunne krone indsatsen med en scoring, da et hjørnespark via forsvarsspillerens ryg endte hos Jonas Jensen-Abbew, der blev dagens matchvinder.

Den tårnhøje forsvarsspiller stod efter kampen med en ambivalent følelse.

– Det er en blandet følelse, vi står med. Personligt var det dejligt at starte foran de fantastiske fans, men når man ser på kampen, så var det ikke den bedste af slagsen, fortæller forsvarsspilleren, der fik alle 90 minutter som venstre stopper i dagens kamp på Ceres Park.

Tobias Anker ser glad ud, efter at have fået sin debut i AGF's 1-0 sejr over Lyngby, 27. august 2023
Foto: Matti Kronborg

– Vi skal se indad

Anker kom til AGF i sommeren 2023 og dagens kamp var blot hans optræden nummer otte i den hvide trøje.

Han havde håbet, at oplevelsen havde været bedre rent spillemæssigt.

– Vi er ikke gode nok på bolden i dag, og det skal vi selvfølgelig forbedre, men i sidste ende får vi tre point. Men vi skal se indad, og vi ved, at vi skal gøre det bedre, fortæller Anker, der altså troede, at han bragte AGF i front, da bolden gik i nettet efter 71 minutters spil i dag.

Dommeren meddelte dog efterfølgende, at Jonas Jensen-Abbew blev noteret for scoringen.

– Jeg mærkede bolden lidt på ryggen, så jeg jubler selvfølgelig og tænker, det er mit, men AJ kom over til mig og sagde, at han rørte den bagefter, så det må vi jo slås om, siger den unge forsvarsspiller, som har kontrakt til sommeren 2028 med De Hviie.

Tobias Anker i kamp på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Han ser nu frem til mange flere store oplevelser foran det trofaste hjemmepublikum.

– Det er helt fantastisk at spille foran så mange mennesker, og jeg håber også, man kan se, hvor meget det betyder for mig. Jeg er en spiller, der spiller med følelserne uden på tøjet, og jeg havde bare lyst til at give den gas i dag og kæmpe for alle fansene, fortæller Tobias Anker.

Nu venter en lille landskampspause, inden spillerne tager hul på forberedelserne frem mod pokalsemifinalen mod FC Nordsjælland den 29. marts.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.