Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Anderson efter FCM: Vi skulle have vundetDet var naturligvis en nedtrykt Mikael Anderson, der mødte pressen efter søndagens kamp mod FC Midtjylland. AGF var to mand i overtal, men smed alligevel det hele på gulvet til sidst.

Selvfølgelig gjorde nederlaget ondt på Anderson, men enkelte positive kommentarer fandt islændingen dog frem.

— Det var en forfærdelig oplevelse, at stå på banen efter slutfløjtet. Vi spiller en ganske udmærket kamp. De første 30 minutter er nok de bedste jeg har været med til at spille i AGF-trøjen. Det var fuldstændig overfaldsfodbold og vi skaber det der skal til, for at komme større foran end 1-0, men det kan vi ikke bruge til noget som helst lige nu. Vi skal have tre point, men dem fik vi ikke i dag. Vi skal prøve at hæfte os ved de positive ting, men vi skal vinde den her fodboldkamp, det er ganske klart og tydeligt for alle. Vi skal ikke tabe en kamp, hvor vi spiller 11 mod 9, sagde Mikael Anderson til den fremmødte presse i mixed zone.

Ikke gode nok

Anderson hæfter sig ved, at AGF ikke var dygtige nok til at udnytte, at man endte med at være to mand i overtal på Ceres Park.

— Jeg synes ikke, vi er gode nok. Vi skaber ikke det store, og det er bare en katastrofe, at vi taber den her fodboldkamp. Jeg forstår godt at fansene pifter, det havde jeg nok også selv gjort, hvis jeg stod deroppe.

Mikael Anderson driver bolden frem.
Foto: Kronborgfotos

Der blev spurgt ind til hvordan stemningen var i omklædningsrummet, ovenpå den kolde spand vand AGF’erne fik i hovedet.

— Stemningen er som man kunne forestille sig. Spillerne er kede af det og skuffede. Man er sur på sig selv, mig selv inklusiv. Vi skulle have vundet den her kamp.

Skal lave flere mål

Der bliver ikke lavet nok mål i åbent spil. Igen i dag kom målene fra dødbolde, denne gang to straffespark fra Patrick Mortensens højre fod. I de seneste seks kampe har AGF kun lavet et enkelt mål i åbent spil.

— Vi skal lave nogle flere mål, men jeg ville være mere bekymret hvis vi ikke kom frem til chancerne. Vi skal blive ved med at arbejde hårdt og blive ved på træningsbanen, mere kan jeg ikke sige. Vi sparker ikke over med vilje. Vi skal rose os selv for at komme frem til mulighederne, og det skal vi blive ved med, sagde Mikael Anderson.

Anderson og resten af holdet må skynde sig tilbage på træningsbanen, for på søndag kommer OB på besøg i Ceres Park.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle