Foto: Kronborgfotos

Andersen: Det er en drengedrøm, der er gået i opfyldelse


| Jonas Roulund |

Jacob Andersen har i denne sæson brudt igennem på AGF’s førstehold, og han ser frem til at fortsætte den positive udvikling i den hvide trøje i de kommende sæsoner.

Galten-drengen, Jacob Andersen, kom til AGF i en alder af bare ni år. I 2021 fik han debut for seniorførsteholdet, og i 2023 har han for alvor bidt sig fast på byens bedste mandskab med en række stærke præstationer som wingback.

Han er nu oppe på spilletid i 12 kampe i den hvide trøje og har fået rosende ord med på vejen af cheftræner, Uwe Rösler.

– AGF er en stor klub og har masser af traditioner. Så det betyder utrolig meget for mig at kunne spille for Byens Hold. Det er en drengedrøm, der er gået i opfyldelse, siger han til campo.dk.

Jacob Andersen driver bolden fremad.
Foto Kronborgfotos

Ser op til TK

En anden Galten-dreng med god succes er Thomas ‘TK’ Kristensen, der i dag tørner ud for Udinese i den italienske Serie A.

Han har da også været en inspiration for Jacob Andersen, som lige er et par år yngre.

– Jeg har selvfølgelig set lidt op til ’TK’. Han er jo også fra Galten, og jeg har et godt kendskab til ham. Så han er nok en af de spillere i AGF, jeg mest har ladet mig inspirere af, siger Jacob Andersen, som er med på træningslejr i Alicante frem til den 5. februar, hvor holdet vender retur til Fredensvang.

Jacob Andersen i kamp mod Brøndby IF.
Foto: Kronborgfotos

Andersens kontrakt blev i februar 2023 forlænget, så den nu løber til sommeren 2025.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.