Foto: Kronborgfotos

AGF’s målmandstræner får ny rolle


| Jonas Roulund |

Nicolai Pold, som siden 2018 har været målmandstræner i AGF, får nu en ny rolle i klubben.

46-årige Nicolai Pold har haft ansvaret for målmandstræningen i AGF siden 2018, men nu skal der ske noget nyt.

Pold bliver nemlig Team- og Pitch Manager fremover for at sikre et endnu større fokus på banekvaliteten. Her forelægger der store opgaver med nyt stadion og ny bane.
– Det er en stor og spændende opgave, der ligger foran os, når det handler om vores baner, og jeg er glad og ydmyg over den tillid og tiltro som klubben viser mig, siger Pold til AGF.dk.

Han glæder sig desuden over at kunne fortsætte i rollen som Team Manager, som indebære praktiske- og logistisk planlægning i forhold til kampafvikling, træningslejre og hverdagen på Fredensvang.

Nicolai Pold under en træning med AGF.
Foto: AGF.dk

Jagten på ny målmandstræner går ind

Stig Inge Bjørnebye glæder sig over organisationsændringen, og at man kan beholde Polds kapacitet i huset.

– Nikolai Pold har gennem flere år været meget involveret i banearbejdet i AGF og taget et ansvar for den del af klubben. Det gør han med et stort engagement og ekspertise, og han har et godt samarbejde med vores groundsmand og det tekniske personale, fortæller sportschefen.

Han fortæller i samme omgang, at jagten er gået ind på en ny målmandstræner, og at ændringen vil styrke den samlede organisation i AGF.

Jesper Hansen laver et udspark i en kamp for AGF.
Jesper Hansen (Foto: Laura Hjørringgaard)

Rygterne svirrer allerede i forhold til, om afløseren skal findes i den nuværende trup – her kunne Jesper Hansen nemlig være en oplagt kandidat til jobbet.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.