Skip to main content


Foto: Allan Høgholm Photography

AGF’s kvindehold spiller pokalseminale på lørdag


| Jonas Roulund |

Mens herreholdet i denne uge smutter til Kiel og spiller træningskamp mod Kirkeskov og co., så har AGF’s kvindehold en hammervigtig opgave, når de lørdag møder FC Nordsjælland i Kvindepokalturneringens semifinale.

Selvom der er landsholdspause, og ingen GF’ere er udtaget til herrelandsholdet, så kan du stadig få lidt GF-bold ind under huden i denne uge.

Torsdag møder AGF’s herrehold KSV Kiel i en træningskamp, som bliver livestreamet, og lørdag kan du smutte på stadion og se en vaskeægte pokalsemifinale!

Her møder det hviie kvindehold nemlig FC Nordsjælland klokken 14 på Ceres Park.

Alt er åbent

AGF’s kvindehold har kvalificeret sig til pokalsemifinalen via en 5-0 sejr over JAI Aarhus, og nu venter Farum-pigerne altså i semifinalen. Første opgør sluttede 1-0 til FCN, så der skal en sejr til at kvalificere De Hviie til pokalfinalen.

– Det kræver tro på det koncept, vi har nu, hvis vi skal gå videre til finalen. Men vi skal bare bruge
ét mål – ét mål, så er kampen åben igen, og vi går ind til kampen med stor tro på egne evner og
optimisme, siger træner Nichlas Ørbæk Knudsen i en pressemeddelelse fra AGF. Han udgør, sammen med Peter Pedersen, cheftrænerteamet for AGF Kvindefodbolds ligahold.

Det er i øvrigt andet år i træk at AGF’s og FC Nordsjællands kvindehold når semifinalen. I 2022 blev Fortuna Hjørring endestationen for AGF, der røg ud med et samlet 3-2 nederlag, mens FC Thy-Thisted Q besejrede FCN.

Arbejdernes Landsbank har sørget for, at der er fri entré til kampen. Man skal dog hente sin billet
på forhånd, hvilket man kan gøre via AGF.dk.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle