Foto: Kronborgfotos

AGF – Viborg FF: Spillerkarakterer og MOTM


| Valdemar Andreasen |

Der var lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp mod Viborg FF, hvor AGF kunne trække fra i kampen om top-seks. Det blev en duelpræget affære med to meget forskellige halvlege. 

I facebookgruppen “KSDH Gruppen for AGF Fans” løber unge Jacob Andersen med sin første titel som Man of the Match (44 %). På andenpladsen finder vi Gift Links med 31 % af stemmerne, hvorefter Jesper Hansen kommer ind på tredjepladsen (6 %).

AGF-spillernes karakterer mod Viborg FFD

Herunder finder du redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Viborg FF. Vi benytter skalaen 1-5 i vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskala nederst.

Jesper Hansen
Karakter: 4
Der er ingen andre klubber i Superligaen, der kan prale af at have Mr. Clean Sheet som backup-keeper og gudskelov for det. Hver gang Jesper Hansen skal træde til, gør han det med stor overbevisning. Han stod, hvor han skulle i dag og lavede en sublim redning i det 59. minut. Tillykke med endnu et clean sheet til samlingen.

Tobias Mølgaard
Karakter: 4
Han spillede en rigtig fin kamp, hvor han igen ramte spændingsniveauet rigtig godt. Han er konstant stærk på bolden og vinder mange af luftduellerne. En stærk præstation af Møllen igen.

Frederik Tingager
Karakter: 4
Er han Superligaens bedste forsvarsspiller? Hold op, hvor er han god! Han er evigt sikker og forudseende i sit forsvarsspil. Hans eneste udfordring er hans fart, men her skal han så have opbakning fra eksempelvis Jacob Andersen, der løbe angriberen op. Han stod også for en fed detalje, da han efter 2-0 scoringen gestikulerede ud mod AGF-fansene for at få gang i dem.

Felix Beijmo
Karakter: 3↑
Dejligt at se, at Beijmo bare kan træde ind som centerback, når der er brug for ham. Det er dog tydeligt at se, at Beijmo er vant til at spille wing og dermed er en smule mere offensiv. Han er god til at deltage aktivt i angrebsspillet og omstillingerne, men mangler ofte nogle kvaliteter i det defensive spil. Han er ikke lige så overbevisende i luftspillet som de to andre centerbacks, og det var tydeligt, at Viborg kampen igennem forsøgte at bryde igennem på hans forsvarsside.

Gift Links
Karakter: 5
Hvad havde Gift Links spist og drukket inden gårsdagens kamp? Jeg skal bede om, at han ikke spiser og drikker noget andet resten af hans karriere. WOW, en kamp af Gift Links – han leverede klasse løb, indlæg, defensive- og offensive aktioner igennem hele kampen. Han afværgede en farlig chance for Viborg kun syv minutter inde i kampen, og derefter leverede han utroligt mange indlæg med den nødvendige kvalitet. Dette resulterede også i anden halvleg i en assist, efter hans indlæg til Mortensen. En rigtig, rigtig god præstation af Links.

Jacob Andersen
Karakter: 4

Startdebut til vores Galten-dreng, som udnyttede chancen og leverede en rigtig fin præstation. Hans første halvleg var ikke sprudlende set med offensive briller, men en række gode defensive præstationer, hvor han udnyttede sin fart og trak frispark i løbedueller, retfærdiggjorde hans startplads i første halvleg. Efter pausen var han meget mere impliceret i det offensive spil og kom også frem til en rigtig fin chance efter 1-0 scoringen. En solid og god præstation, fortsæt!

Nicolai Poulsen 
Karakter: 4
God kamp, hvor Poulsen vinder andenbolde, stopper farlige situationer og formår at erobre bolde – Polle når han er bedst. Han opildner også langsiden efter 2-0 scoringen. Alt i alt en god kamp af Poulsen.

Magnus Knudsen
Karakter: 3↑

Knudsen havde en lidt mere offensivt udgangspunkt til dagens kamp, hvor Brandhof hovedsageligt spillede som 6’er ved siden af Poulsen. Han løser det fint og tager rigtig mange gode løb, som skaber plads til medspillere – både i omstillinger, men også i opspillet. Han søger altid bolden i det opbyggende spil, når modstanderen går i pres. En fin kamp af Knudsen.

Frederik Brandhof
Karakter: 4
Brandhof må have trætte ben efter kampen i går, fordi han er en rigtig arbejdshest, der løber solen sort. Han er en vaskeægte boks-til-boks-spiller, der hele tiden fylder på i feltet og opsøger mulighederne. En god kamp af Brandhof, der udnyttede sin startplads.

Tobias Bech
Karakter: 3↑
Ikke verdens bedste kamp af Bech, der forsøger sig udefra i første halvleg. Men en angriber med selvtillid kan score mål selv på dårlige dage. Tobias Bech havde ikke en decideret dårlig dag på kontoret, men det var ikke hans bedste kamp. Det er dejligt, at han har fundet målformen, så alt pres ikke er på Mortensens skuldre.

Patrick Mortensen
Karakter: 4
Paddy er bare en evig trussel på bolden, både i opspillet, i dueller og så sandelig også i feltet. Det viser han på smukkeste vis, da han efter 30 sekunder af anden halvleg pander bolden i kassen – et rigtig Paddy-mål. Hvor er han bare vigtig for AGF.

Indskiftere:

Eric Kahl
Karakter: 3
Kommer ind i stedet for en storspillende og træt Gift Links. Skal egentlig bare være med til at køre en sejr i hus 11 mod 10, og det gør han fint. Han havde ikke samme kvalitet i indlæggene som Links, men det var en fin præstation af Kahl.

Janni Serra
Karakter: UB
Kommer ind i slutfasen og er med til at køre en sikker sejr hjem.

Michael Akoto
Karakter: UB

Dejligt at se tyskeren tilbage, der får de sidste minutter på banen til at få banket lidt rust af.

Julius Beck
Karakter: UB

Kommer ind i slutfasen og kører også en sikker sejr hjem.

Trænerkarakter:

Uwe Rösler:
Karakter: 4

Første halvleg blev lidt rodet uden de helt store chancer. Uwe råber meget under kampen, og det gjorde han blandt andet i syvende minut, hvor han råber til Links, at han skal løbe dybt, hvilket Links gør, og det er faktisk lige ved at komme et mål ud af det. Cadeau for at han får vendt kampen i pausen, hvor AGF lignede et helt andet hold. Tre point vil altid være “Den gode præstation”.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.