(Foto: AGF.dk)

AGF sælger 17-årig målmand til PSV


| Alexander Witved |

Det 17-årige målmandstalent, Mikkel Markdal, skifter for et ukendt beløb fra AGF til den hollandske storklub PSV Eindhoven.

Dette har Superligaklubben netop meldt ud på deres hjemmeside.

Det store målmandstalent, der i sin tid kom til klubben fra HEI, som er en af samarbejdsklubberne, skal dermed i en meget ung alder opleve en ny kultur.

Markdal, der fik debut på klubbens U19-hold i en alder af bare 15 år, er også noteret for flere U16- og U17-landskampe for Danmark.

Han er derudover noteret for flere kampe på U19-holdet, men har dog været fast mand på U17-holdet og engang imellem trænet med Superligatruppen.

Skiftet til det hollandske kommer, efter at unge Mikkel Markdal flere gange de seneste mange måneder har været på besøg hos PSV, hvor han har trænet med U18-holdet, og det må man sige, at han har gjort godt.

Passer perfekt til den hollandske stil

Om skiftet siger talentchefen i AGF, Jesper Ørskov:

– Det er et flot skifte for Mikkel og AGF, og samtidig et cadeau til vores dygtige målmandstrænere i ungdomsafleveringen i klubben, som har været en del af Mikkels stærke udvikling som målmand.

Han beskriver målmanden på følgende vis:

– Trods sin unge alder er han en relativ stor keeper, der er god med fødderne og dermed passer han jo godt ind i den hollandsk spillestil, hvor dette er et must.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.