AGF – Randers FC: Spillerkarakterer og MOTMSom altid var der lagt op til hårde tacklinger og masser af drama, da Randers FC gæstede Ceres Park. Især i slutfasen fik de mange tilskuere noget for pengene.

De Hviie skulle forsøge at følge op på seneste rundes sejr i Lyngby, mens Randers var inde i en flot stime af ubesejrede kampe. Heldigvis trak AGF det længste strå i duellen. Målene stod Serra og Bech for, og AGF har derved splittet ligaen op i to, da AGF nu har hele fem point ned til den nærmeste konkurrent, Lyngby BK.

Vanen tro kårer KSDH – Gruppen for AGF Fans kampens spiller. I seneste runde lavede Tobias Bech to kasser, men blev overgået i afstemningen af Tobias Mølgaard. I denne uge er hans ene mål dog nok til at sikre ham titlen som MOTM, da Bech løber med 48 % af stemmerne. Andenpladsen går til Frederik Tingager med 20 % af stemmerne, mens Nicolai Poulsen fik 11 % af stemmerne.

AGF-mandskabet i jubel på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

AGF-spillernes karakterer mod Randers FC

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Randers FC. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Bailey Peacock-Farrell
Karakter: 3
Den nordirske landsholdsmålmand var for anden kamp i træk foretrukket i AGF-målet. Det blev en kamp, der ikke bød på mange udfordringer for Bailey, der dog lukkede et enkelt mål ind på straffespark – det er svært at klandre ham for særligt meget i den situation. AGF’s nummer 45 ønskede dog lidt ekstra drama i slutminutterne, da han valgte at holde bolden i hænderne i over 19 sekunder, hvilket fik kampens dommer til at reagere. Indirekte frispark i AGF’s felt til Randers. Heldigvis for Bailey og resten af os, så sparkede Stephen Odey den på imponerende vis flere meter ved siden af målet. Men pil ned for at sætte føringen på spil så sent in opgøret.

Tobias Mølgaard
Karakter: 3
Han var én af de spillere, der havde fået en ny rolle i forhold til, hvordan AGF normalvis ønsker at spille. Skader gjorde, at Felix Beijmo rykkede ind i midterforsvaret, og Mølgaard måtte ud som højre back i et firemands forsvar. En opgave der er ganske bekendt for Mølgaard, men han så alligevel ikke helt lige så god ud som han plejer, når han spiller til højre i tremands-forsvaret.

Frederik Tingager
Karakter: 4
Han er simpelthen bare sikkerheden selv nede i det forsvar. Man tør næsten ikke tænke på, hvad der kunne ske, hvis Tingager pludselig bliver langtidsskadet. Han er en fornøjelse at have løbende nede bagved og præsterede igen i går, selvom AGF startede i et nyt system.

Felix Beijmo
Karakter: 4
De fleste kender ham som en offensiv wingback, der meget gerne vil op ad fløjen og smide bolde ind i hovedet på angriberne. I går hed arbejdsopgaven midtstopper. Og kæmpe ros til svenskeren, der havde husket at pakke arbejdshandskerne. Det var godt, at vi fik ham her på en permanent kontrakt.

Eric Kahl
Karakter: 4
Efter 27 minutters spil lavede Eric Kahl assisten til Janni Serras mål. Endelig skete det! Personligt har jeg skreget efter flere afgørende aktioner fra venstresiden, både fra Kahl og Links. Kahl leverede en fin præstation i Lyngby, og fulgte det så op med en endnu bedre præstation i går. Bravo, Kahl! Assisten var i øvrigt den første fra Kahl fod i 59 kampe. Der må meget gerne ikke gå så lang tid igen, Eric.

Mikael Anderson
Karakter: 3
Han er en fantastisk dygtig teknisk spiller, men i går skulle der leveres hårdt arbejde og fightermentalitet. Og det var lige nøjagtigt, hvad Anderson gav os. Meget symbolsk faldt han ned i græsset, da slutfløjtet lød. Som en gladiator der var helt tappet for kræfter.

Magnus Knudsen
Karakter: 3
Nordmanden spillede ikke nogen stor kamp, men gjorde det der skulle til inde på midten. Blandt andet at stoppe et kontraangreb, som også kostede ham et gult kort.

Nicolai Poulsen
Karakter: 4
Flot kamp af midtbanekrigeren. Han havde selv udtalt, at det var vigtigt for ham at komme hjem med en sejr, da sønnike holder med Randers FC. Vi ønsker tillykke med håneretten derhjemme, Polle.

Tobias Bech
Karakter: 4
Han var placeret på højre kant i AGF’s 4-4-2, hvilket er der han har spillet hele sin karriere, før han kom til Aarhus. Der var enkelte rigtigt fine mand-mod-mand dueller, hvor han fik vristet sig fri og kom på skudhold. Bechs vigtigste aktion kom dog efter 85 minutters spil, da indskiftede Frederik Brandhof fik svævet et indlæg i feltet. Randers-stopperne havde for meget fokus på Patrick Mortensen, hvilket efterlod Tobias Bech med masser af plads. Men selvom der var meget plads, så er det altså ikke et nemt hovedstød han præsterer. Flot headet ind af Bech, der for alvor begynder at finde formen i den hvide trøje.

Janni Serra
Karakter: 3
Forholdsvis anonym kamp fra den store tyske angriber, men han bliver betalt for at lave mål, hvilket han jo altså gjorde i går. Et flot frispark fra Eric Kahls venstre fod, fandt en helt fri Janni Serra, der havde timet sit indløb helt perfekt. Et rigtigt angribermål, som vi håber på at se mange flere af.

Patrick Mortensen
Karakter: 3
Kaptajnen bidrog med masser af hårdt arbejde, og var som vanligt vigtig på både de offensive og defensive dødboldssituationer. Han var få centimeter fra at nå bolden før Serra, da tyskeren scorer. Heldigvis var det Serra bolden endte ved, da Mortensen så ud til at være i en offside-position.

Indskiftere:

Gift Links
Karakter: 2
Skiftet ind i det 67. minut.
Gifty kom ind på sin vante venstre wingback, efter AGF var gået tilbage til et mere vant system. Han fik blandt andet tiltvunget sig et hjørnespark, men meget mere kom der ikke fra sydafrikaneren. Kahl ser ud til at være førstevalget i den side – men det kan hurtigt skifte, som vi før har set.

Frederik Brandhof
Karakter: 3
Skiftet ind i det 76. minut.
Rigtigt flot indhop af den altid energiske midtbanemand, der via hårdt slid, kommer i en position hvor han får lagt et flot indlæg, som Bech header ind. Jeg ville gerne give en 4-tal, men det tåbelige røde kort til sidst i kampen trækker desværre ned.

Jacob Andersen
Karakter: 3
Skiftet ind i det 76. minut.
Nøj, hvor ser han altså spændende ud. Jeg har flere gange syntes, at han gjorde det godt til træning, og nu får han altså cirka 20 minutter i banen. Han har en voldsom fart og udviste også en fin modenhed i sit spil, da han sammen med Brandhof fik trukket en del tid i ét af hjørnerne. Ham vil vi altså gerne se mere til, Uwe!

Tobias Anker
Karakter: UB
Skiftet ind i det 94. minut.

Trænerkarakter:

Uwe Rösler:
Karakter: 4
Tyskerens mandskab var hårdt ramt af skader. Der var altså ikke tre midtstoppere til rådighed, og derfor så man sig nødsaget til at foretage et systemskifte. 4-4-2 hed systemet, og det fungerede nok ikke helt så godt som Uwe og resten af trænerstaben havde håbet på. Man skiftede i hvert fald omkring pausen tilbage til et mere vant system, hvilket også resulterede i at De Hviie så mere komfortable ud. Uwe Rösler fik de tre point i en kamp, hvor hans mandskab var presset og fik i løbet af kampen justeret et par ting, som endte med at være en succes. Flot arbejde ude fra trænerbænken.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.