Skip to main content


Foto: AGF.dk

AGF møder Skødstrups Serie 2-hold i showkamp


| Jonas Roulund |

Onsdag den 26. juni klokken 17:30 kan man opleve et særsyn, når samarbejdsklubben, Skødstrup SF’s Serie 2-mandskab møder AGF’s Superligahold til en showkamp.

Sidste år mødte AGF Galtens Serie 3-hold til en showkamp, som tak for samarbejdet og en markering af klubbens 80 års fødselsdag. Nu får Skødstrup SF samme oplevelse.

Om en uge er der nemlig gratis entré til en showkamp mellem AGF og Skødstrup SF på ed Park.

Læs også: Serra på pletten til fodboldfest i Galten

Superligaspillerne ankommer klokken 15:30, og så er der ellers dømt autografskrivning fra klokken 16.

Felix Beijmo skriver autografer.
Foto: AGF.dk

Kampstart er 17:30, og opgøret vil blive spillet i et format á 2 x 30 minutter. Herefter spiser spillere og ledere fra AGF og Skødstrup i klubbens lokaler for at markere samarbejdet på behørig vis.

– Lige nu har vi en spiller i førsteholdstruppen fra Skødstrup, Luka Callø og flere dygtige unge spillere fra Skødstrup på vej i ungdomsafdelingen. Så det giver rigtig god mening for os, at komme på besøg. Vi kommer i stærkest mulig opstilling med mange af de ansigter, man kender fra Ceres Park og glæder os rigtig meget til at komme forbi, siger Marc Søballe Pedersen, talentchef i AGF og fungerende chef for AGF Klubsamarbejdet til AGF.dk.

Sidste år blev Galtens Serie 3-hold i øvrigt besejret 8-0, så Skødstrups Serie 2-hold kan måske sætte sig et mål om at lukke færre end otte mål ind.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle