Foto: Kronborgfotos

AGF – Hvidovre IF: Spillerkarakterer og MOTM


| Valdemar Andreasen |

Superligaens nummer fem mødte Superligaens nummer 12 i den sidste runde af grundspillet. Det blev en nedslående og jævnbyrdig affære, som lignede en bundkamp mellem nummer 11 og 12. AGF skabte ikke rigtig noget offensivt, men igen vandt de en dårlig fodboldkamp på dødboldene. Her er karakterer og kåring af kampens spiller.

I facebookgruppen “KSDH Gruppen for AGF Fans” løber Bailey Peacock-Farrell med titlen som Man of the Match (79 %). På andenpladsen finder vi Jonas Jensen-Abbew med 5 % af stemmerne, hvorefter Tobias Anker kommer ind på tredjepladsen (4 %).

Tobias Anker Jubler
Foto: Hjørringgaard Photo

AGF-spillernes karakterer mod Hvidovre IF

Herunder finder du karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Hvidovre IF. Vi benytter skalaen 1-5 i vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskala nederst.

Bailey Peacock-Farell
Karakter: 4
Bailey Peacock-Farell kan og skal ikke klandres for, hvor dårligt spillende AGF var søndag aften. Bailey spiller en god kamp. Han bliver ikke for alvor truet af nogle eminente spark, men han redder trods alt alle de bolde, der skal reddes. Derudover er det dejligt, at Bailey Peacock-Farell er så forudseende i spillet. Han afværger nogle potentielt farlige stikninger og står generelt en tilfredsstillende kamp.

Jonas Jensen-Abbew
Karakter: 3↑
En af det eneste, der holder niveau på en ellers spillemæssigt lavpunkt. Han er konstant stærk på bolden og vinder rigtig mange af sine dueller, fordi han forudser modstanderens afleveringer og driblinger. Han ender desuden også med at blive noteret for kampens eneste mål efter en mærkværdig situation.

Frederik Tingager
Karakter: 3
Frederik Tingager havde en jævn dag i forsvaret, hvor bundproppen ikke havde store problemer med at skabe chancer mod et forsvar, der til tider var på hælene. Der var ikke flow i spillet, og det blev en rigtig grim kamp, hvor begge hold havde svært ved at skabe de helt store chancer.

Tobias Anker
Karakter: 2
Tobias Anker med for første gang i startopstillingen i 2024, og han leverede en okay indsats – på godt og ondt. Han viste sig flot frem i løbet af første halvleg, hvor han var rigtig god i 1-mod-1 duellerne, især overfor Qamili. Anden halvleg var en kontrast, hvor AGF generelt havde svært ved at spille fodbold; det havde Anker også. Ét dårligt træk overfor overstående Qamili gav ham en rigtig god chance for at score; det skete (heldigvis) ikke – og derfor var AGF nok også en smule heldige med de tre point. Tobias Anker stod desuden for kampens detalje, da han og de fleste andre på stadion troede, at han havde scoret. Det var ikke tilfældet; Jensen-Abbew var ovre for at fortælle, at han altså også ramte bolden.

Gift Links
Karakter: 2
Undervældende indsats for Gift Links, der i store dele af første halvleg havde så meget plads, at det lignede, at han ikke helt vidste, hvad han skulle gøre med den. Det blev generelt en lige ved og næsten kamp for vores sydafrikaner, der ikke fik sat nogle former for slutprodukt på hans spil søndag aften. Han blev skiftet ud til fordel for Mikkel Duelund efter 59 minutter.

Jacob Andersen
Karakter: 2

Jacob Andersen fik en svær start på kampen, hvor han starter med at forære et hjørnespark væk. Herefter blev det aldrig rigtig bedre. Der er ingen tvivl om, hvor meget Jacob Andersen vil det. Han giver sig altid i duellerne og løber solen sort. Men ligesom hans anden wingback-kollega kom han ikke frem til noget søndag aften. Han blev skiftet ud til fordel for Eric Kahl efter 59 minutter.

Mads Emil Madsen
Karakter: 3↓
Mads Emil Madsen er en fremragende spiller på bolden, men desværre er der ikke noget i AGF’s spil, som hænger sammen i øjeblikket, ej heller Mads Emil Madsens bold distribution. En skidt holdindsats i dag, hvor Mads Emil Madsen hverken falder igennem eller imponerer.

Frederik Brandhof
Karakter: 2↑

Frederik Brandhof er en vaskeægte boks-til-boks spiller, der ligesom det meste af holdet præsterer under middel i dag. Han har en kæmpe rugbrødsmotor og en dribleteknik, der består af ét langt træk efter ét langt træk. Det førte ingen veje i dag, og da der i 2. halvleg kommer nogle kontramuligheder, hvor det er ham, der driver bolden frem, træffer han nogle dårlige beslutninger. Det er bedst illustreret ved en kontra, hvor Tobias Bach er næsten fri på midten, men bolden i stedet, bliver spillet ud til en halvskadet Mikkel Duelund.

Mikael Anderson
Karakter: 3↓
Anderson viser sig flot frem fra kampens begyndelse, hvor han selv udfordrer og kommer frem til en kvalificeret afslutning. Han er vel egentlig igen den eneste offensive spiller, der kan være sin indsats bekendt. Hvis ikke det var for Mikael Anderson, så havde AGF ikke tilkæmpet sig et straffe, og de ville dårligt have haft en afslutning på mål i åbent spil. Det endelige slutprodukt mangler dog fortsat.

Tobias Bech
Karakter: 1↑
Kommer egentlig fint i gang med kampen, hvor det flere gange lykkedes Tobias Bech at glide af på sine direkte modstandere og spille en af de to wingbacks fri. Det blev dog aldrig til mere. Tobias Bech kommer ikke frem til noget, og det virker som om, at han mangler noget selvtillid til at turde tage nogle direkte dueller.

Patrick Mortensen
Karakter: 1↑
Mr. 100 percent er ikke længere Mr. 100 percent – i dag blev dagen, hvor han misbrugte chancen fra 11-meter pletten. Udover det misbrugte straffespark var det heller ikke Patrick Mortensens dag i feltet. På trods af, at Hvidovre tillod rigtig meget plads på kanterne, så formåede vi ikke at skabe et eneste kvalificeret indlæg i åbent spil. Derfor er der også enormt svære arbejdsbetingelser for Paddy, der er en vaskeægte 9’er – han har brug for at blive serviceret i boksen, der hvor han er utroligt god.

Indskiftere:

Eric Kahl (ind: 59.)
Karakter: 2
Kommer ind i stedet for Jacob Andersen, hvorefter vi skifter system til 4-2-3-1. Han kommer med fornyet energi og gør det generelt bedre end Gift Links. Han er også manden bag indlægget, der fører til kampens eneste scoring.

Mikkel Duelund (ind: 59.)
Karakter: UB
Vi må desværre igen se Duelund gå skadet fra banen. Han gjorde ellers en god figur i den korte tid, han var inde. Vi føler med dig, Due!

Tobias Bach (ind 67.)
Karakter: 3
Tobias Bach gjorde en god figur i kampen mod Hvidovre. Han er hurtig og har et rigtig godt drev med bolden. Vi håber her på redaktionen at se Bach fra start i en offensiv rolle i den kommende kamp

Magnus Knudsen (ind: 76)
Karakter: UB
Dejligt at se Knudsen tilbage. Godt at have en midtbanespiller tilbage, så vi har mulighed for at rotere lidt mere, end tilfældet tidligere har været.

Trænerkarakter:

Uwe Rösler:
Karakter: 2
AGF havde en del spillere ude med karantæne og skader. Der var derfor rig mulighed for at blande posen lidt mod Superligaens bundprop. Uwe vælger, at AGF skal stille op i samme formation som altid, og det bar ikke frugt. AGF var ringe på bolden, lavede enormt mange tekniske fejl og skabte ingenting offensivt. Det er frustrerende som AGF fan, at Uwe ikke blander posen noget mere. Måske han skulle overveje at smide det meste af offensiven på bænken og så give de unge kræfter en chance. Mathias Sauer har flere gange gjort en god figur i testkampene og i Pokalen, alligevel er det kun blevet til undervældende 25 Superliga-minutter i hele denne sæson. Det bliver svært at nå de tre øverste i mesterskabsspillet, så måske der skulle eksperimenteres med de unge kræfter – i det mindste for bare at prøve et eller andet?

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.