Skip to main content


Stig Inge Bjørnebye (Foto: Matti Kronborg)

AGF dropper Mikkel Andersen, men søger stadig en keeper


| Thomas Vedel |

Den 34-årige målmand, Mikkel Andersen, bliver ikke det tredje medlem af målmandsteamet i AGF. 

Mikkel Andersen, som har en fortid i blandt andet FC Midtjylland og Viborg, bliver ikke tilbudt en kontrakt i AGF. Den erfarne keeper har ellers fået spilletid i flere træningskampe for AGF i sæsonopstarten, men iflg. Stig Inge Bjørnebye var Mikkel Andersen aldrig tiltænkt en fast aftale med klubben.

– Han har i udgangspunktet været her for at træne. Han var inviteret til at træne med, fordi vi manglede en målmand, siger Stig Inge Bjørnebye til Stiften.dk og fortsætter:

– Han har ikke været her, fordi vi havde tænkt os at skrive under med ham. Han var her udelukkende, fordi han var inviteret med til at træne med os.

AGF jagter angiveligt en svensk keeper

Stig Inge Bjørnebye slår også fast, at AGF stadig er på jagt efter en tredje keeper til målmandsteamet, som i forvejen består af den 38-årige Jesper Hansen og den kun 19-årige Jonathan Hutters.

Iflg. transfereksperter Farzam Abolhosseini har AGF set sig lune på den 24-årige Leopold Wahlsted fra norske Odds BK.

AGF har angiveligt kæmpet med Brøndby om svenskerens underskrift, men de blågule fra Vestegnen ser også ud til at gå benhårdt efter Viborg-keeper Lucas Lund, og i går berettede B.T. at Brøndby er tæt på at lukke handlen med Viborg.

Sker dét vil Brøndby formentlig trække sig fra kampen om Leopold Wahlstedt, og såfremt rygterne om AGF’s interesse i svenskeren ellers taler sandt, kan det altså betyde at vejen er banet for et skifte til Aarhus fra norsk fodbold for Wahlstedt.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle