Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

AGF-dronen: Masser af opbakning mod Randers


| Jonas Roulund |

I dag har AGF fået udvidet fanafsnittet til søndagens kamp mod Randers FC, og det glæder både fans og spillere.

Dagens AGF-overblik indeh9lder billetinfo og spillerinterview, og så er der lidt nyheder om den fængslede Club Brugge-fan.

God læselyst!

Udvidet udebaneafsnit venter

I dag kunne AGF og Randers FC melde udsolgt på søndagens udebaneafsnit til Superligakampen mellem lokalrivalerne, men der kom hurtigt gode nyheder.

500 ekstra billetter blev nemlig sat i salg, så der er plads til 1600 AGF’ere på Cepheus Park, når det går løs klokken 16 på søndag.

Det er noget, der glæder Eric Kahl, der nyder den store opbakning til De Hviie krigere:

– De seneste to gange, vi har spillet i Randers, har vi vundet, og der har været udsolgt. Energien, som fansene giver os, er fantastisk, og det giver holdet et ekstra boost til at præstere endnu bedre, siger Eric Kahl blandt andet.

Eric Kahl med bolden i favnen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Familien raser over belgisk fans fængsling i Danmark

I går kom det frem, at den 18-årige Club Brugge-fan, der forbrød sig mod en 14-årig AGF-fan efter Conference League-kampen i Aarhus, har fået forlænget sit fængselsophold.

Østjyllands Politi har oplyst, at man varetægtsfængslede belgieren for at sparke og slå den unge AGF-fan og stjæle hans fodboldtrøje.

Samlet For Aarhus banner og pyroteknik på Ceres Park.
Foto: Matti Kronborg

Belgieren har siden nægtet sig skyldig og kæret fængslingen til landsretten – og nu er varetægtsfængslingen altså forlænget med to uger, hvilket ikke er retfærdigt ifølge den belgiske mor:

– Jeg må kun se ham en halv time om ugen under politieskorte. Han sygner hen og bliver behandlet umenneskeligt. Han er i sin celle 23 timer i døgnet, siger hun ifølge VRT.be.

Der er efter episoden blevet samlet ind til den 14-årige som et plaster på såret. Det kan du læse om her: Morten samlede penge ind efter overfald: Stærkt at vi kan stå sammen

Således kom vi rundt om dagens hviieste nyheder. I morgen kan du se frem til træningsobservationer, optakt og meget andet lækkert lir.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle