Foto: Laura Hjørringgaard

AGF-dronen: Løvejagt og spillerjagt


| Jonas Roulund |

Sommerferien er over os, og det er tid til at gøre status. Det gør vi blandt andet i dag med en blog om, hvordan vi får indhentet FCK på forskellige parametre.

Det danske transfervindue varer fra 15. juni til og med 31. august, og rygterne svirrer løs. Her er sæsonens sidste AGF-drone – den skal nemlig genoplades med en lille sommerferie og vender stærkt tilbage om et par uger.

God fornøjelse!

Vi skal på løvejagt!

FCK oplevede en middel sæson, men vandt alligevel mesterskabet. Hvordan kan det være, at konkurrenterne ikke fik udnyttet københavnernes svingende præstationer bedre? Det har Simon Fenger taget et kig på i en spændende blog.

– Hvorfor kan Steinlein mene, at han kan få 150 millioner for Gustav Isaksen, mens VFF håber på 20 millioner for Achouri? Markedet virker tilsyneladende på den måde, at jo større beløb man tidligere har solgt for, jo mere forventer købere at skulle betale for fremtidige spillere. FCK, FCN og FCM er lykkedes med at etablere sig som klubber, hvis talenter kan koste +100 millioner. Det er AGF ikke endnu, men bl.a. derfor er det super vigtigt, at vi hiver de forventede 50 millioner ind for Bisseck. Det betyder, at vi måske næste gang kan sælge en spiller for 70 millioner osv, skriver Fenger blandt andet.

Du kan læse hele hans analyse af, hvordan vi får indhentet hovedstadsklubben her: Blog: På Løvejagt – Sådan mindsker vi afstanden til FC Lalandia

Jovanovic er ombejlet

Aleksandar Jovanovic er en elsket mand af mange i Aarhus, og nogle ville nok endda mene, at det kunne være tid til at hente ham hjem til AGF, nu hvor der mangler en klar konkurrent til Jesper Hansen.

Men desværre ser det ikke ud til, at Bjørnebye er i gang med at jagte serberen. I stedet er det Partizan Beograd, der prøver at hente keeperen til hjemlandet.

– Ifølge flere serbiske medier forhandler Partizan Beograd lige nu med Jovanovic’ arbejdsgiver Apollon Limassol om en transfer, der sender den 30-årige målmand retur til hjemlandet fra den kommende sæson, skriver Tipsbladet således.

Jova har selv udtalt til KSDH, at han gerne returnerer til AGF, hvis det giver mening en dag. Du kan lytte- eller genlytte vores interview med målmanden lige her:

https://open.spotify.com/episode/1xSdJcA9O8juwSM3EIFwxM?si=dfc4a5d652d4421b

AGF og VFF-transfertarget er solgt til Malmö FF

Otto Rosengren har været rygtet til diverse klubber i dette transfervindue, men nu har Sportsbladet afsløret, at Malmö FF har landet en aftale med midtbanespilleren, der har imponeret i Allsvenskan for Mjällby AIF.

– Otto Rosengren forlader Mjällby til fordel for Malmö FF i en rekordtransfer. Ifølge Sportbladets oplysninger er alle parter nu enige om transferen, som lyder på over 15 millioner svenske kroner. Det gør transferen til en af ​​de største nogensinde mellem to Allsvenskan-klubber, skriver den svenske avis således.

Rosengren er 20 år og har både U21-landskampe og masser af Allsvenskan-kampe under bæltet, men Bjørnebye må altså nu vende blikket andre steder hen.

Dermed kom vi rundt om dagens hviieste nyheder. Som nævnt parkeres dronen på værkstedet i et par uger, og så vender vi stærkt retur til juli, når vi nærmer os sæsonstart.

Hav en god tid!

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.