Tingager jubler efter sin scoring til 1-0 mod SIF. (Foto: Matti Kronborg)

AGF dominerer månedens hold i april


| Jonas Roulund |

Vi har hele tre mand med på 3F Superligaens Månedens Hold for april måned, hvor AGF har mødt FCN, FCK, Brøndby, Viborg og Randers.

AGF har lukket ned for skarpe offensive folk gennem hele april, hvor der kun er blevet scoret to mål mod De Hviie. Det belønnes nu hos 3F Superligaen med tre dejlige GF-drenge på Månedens Hold for april.

Vi har således både Frederik Tingager, Tobias Mølgaard og Jesper Hansen blandt de 11 udvalgte. De får selskab af tre Viborg-spillere, og det tegner jo et ganske godt billede af, hvad der venter i morgen: To formstærke mandskaber i direkte duel om medaljerne!

Flotte statistikker

AGF er det hold i Superligaen, der har lukket færrest mål ind i denne sæson. Bare 22 gange har Hansen måttet hente kuglen ud af eget net, hvilket har gjort det muligt for holdet at deltage i medaljekampen på trods af, at der kun er scoret 29 mål i den anden ende.

Mølgaard er da også blevet belønnet af fansene med KSDH’s Man of the Match-titel hele fire gange i foråret, mens Tingager og Hansen også roses til skyerne af diverse eksperter.

I morgen venter et stærkt Viborg-mandskab, som vi har haft det udmærket imod på Ceres Park. Det er således blevet til tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag i de seneste fem indbyrdes opgør for enden af Stadion Allé. Lad os bare hive tre point mere i morgen – det vil i så fald bringe AGF op på siden af VFF i tabellen med 46 point.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.