Skip to main content


AGF – Brøndby IF: Spillerkarakterer og MOTMAGF gav sig selv et fantastisk udgangspunkt forud for søndagens returkamp på Brøndby Stadion, da man i går besejrede Brøndby 2-0. Her får du KSDH.dk’s karakterer for spillere samt træner, Uwe Rösler.

Efter sejren i Parken, hvor AGF virkelig ikke havde bolden særligt meget, havde mange nok forventet cirka det samme kampbillede mod Brøndby. Dette blev dog ikke tilfældet. AGF havde skiftet på et par positioner, hvilket sendte Mikael Anderson tilbage i startopstillingen. Han pyntede i den grad på AGF’s evne til at kombinere sig forbi modstanderen.

Som altid kårer KSDH – Gruppen for AGF Fans kampens spiller. Her er der tydelig begejstring for AGF’s store forsvarsspiller, Frederik Tingager, der tager en decideret jordskredssejr. Stopperen, der nu har scoret to kampe i træk, modtager 81 % af stemmerne. Gift Links tager andenpladsen med 5 %, mens Frederik Brandhof gør en sjælden optræden i toppen af afstemningen med sine 4 %.

Frederik Tingager scorer på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

AGF-spillernes karakterer mod Brøndby IF

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Brøndby IF. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Bailey Peacock-Farrell
Karakter: 4↓
Den nordirske keeper var tilbage i buret, efter en knæskade havde holdt ham væk i en kort periode. Han blev ikke tvunget til at lave nogen mirakelredninger, for Brøndby evnede ikke at placere en afslutningen indenfor målrammen. Dog var han super skarp i sine igangsætninger, hvor han blandt andet leverede et flot udkast til Mikael Anderson i anden halvleg, som Anderson dog ikke fik nok ud af.

Tobias Mølgaard
Karakter: 4
Han leverer simpelthen altid varen. I går måtte han dog udgå med en skade kort før pausen. Men inden da havde han fuldstændigt styr på Brøndbys venstreside, som flere gange fik Møldinis voldsomme råstyrke at føle. Han fik også leveret et par af sine velkendte offensive raids, som desværre ikke endte i store chancer.

Frederik Tingager
Karakter: 5
“Ladies and Gentlemen, this is your captain speaking. You are flying with Tingair.” Han er brandvarm for tiden. Målscorer to kampe i streg, men modsat i Parken, så blev Brøndbys offensiv pakket fint ned. I mixed zone lovede han flere mål, hvis Links bliver ved med at lægge boldene præcist. Lad det endelig fortsætte.

Felix Beijmo
Karakter: 4
Det er simpelthen dybt imponerende, hvordan svenskeren har håndteret at blive blevet placeret på en uvant position. Han er ikke uddannet stopper, men spiller som om han er. Endnu en kamp hvor Beijmo nærmest ikke sætter en fod forkert, både i opspillet og i sine markeringer. Derudover leverede han én af kampens fedeste jubelscener, da Eric Kahl tilkæmpede sig et målspark. Beijmo fløj over til Kahl og råbte med sin stockholmske dialekt rosende svenske gloser ind i hovedet på sin landsmand.

Jacob Andersen
Karakter: 4↓
En ung mand med en helt vidunderlig energi og uimponeret tilgang. Det er sådan, man oplevede Jacob Andersen, hvis man var på Ceres Park i går aftes. Han bankede op og ned af højre flanke, samt lykkedes nogenlunde med at dække Divkovic op, som kommer med en enorm fart. Jacob Andersen fra Galten, ham håber vi at få at se i mange år.

Nicolai Poulsen
Karakter: 4
Polle leverede ét af kampens mest forvirrende øjeblikke. For da anden halvleg blev fløjtet i gang, kunne man se på storskærmen, at AGF’s nummer seks havde fået tildelt et gult kort. Kortet må være tildelt for brok over et manglende straffespark i slutningen af første halvleg. AGF-spillerne følte sig bortdømt i en situation, hvor en Brøndby-mand brugte armen lige lovligt meget i eget felt. Men fokuserer vi på de to gange 45 minutters fodbold, så leverede Polle, som han plejer. Stenhårdt arbejde og stort engagement. Eneste markante minus i kampen var, at han et par gange havde mulighed for at sætte en kontra i gang, men i stedet valgte sikrere løsninger. Dette kan dog også være trænerens valg, så vi lader det ikke trække for meget ned.

Frederik Brandhof
Karakter: 4
De fleste var nok lidt ligeglade eller uforstående, da Brandhof fik forlænget sin aftale. Men nu viser han virkelig, hvorfor han er berettiget til en plads i AGF-truppen. Han knokler altid til træning, men nu begynder det virkelig at spille for ham i kampene også. Mod Brøndby var han her, der og alle vegne. Defensivt hjalp han Polle virkelig flot, offensivt kom han med en masse tiltrængte dybdeløb, som AGF har manglet i mange kampe her i efteråret. Stor præstation af Brandy, som han bliver kaldt på Fredensvang.

Gift Links
Karakter: 4↑
Tingager sagde efter kampen, at Gifts indlæg ligger snorlige for tiden. Og det er godt nok svært at være uenig i. Han var manden bag begge hjørnesparksmål i Parken, og igen i går rammer han Tingager på låget. Når boldene ligger, hvor de skal, så er Tingager svær at have med at gøre – men det kræver at boldene ligger godt. AGF’s dødbolde har været af alt for svingende kvalitet, men nu begynder det virkelig at se godt ud. Gift Links skal have kæmpestor kredit for sit hårde arbejde ift. kvaliteten af dødboldene. Derudover var han fint spillende i går, hvor han havde en fed kamp i kampen med Sean Klaiber, der også blev så frustreret, at han skubbede til Links. Gifty er giftig for tiden – lad det endelig blive ved. Og så er der kæmpe ros herfra for at spille i korte ærmer!

Mikael Anderson
Karakter: 4↓
En drilsk hovedskade har holdt ham væk fra startopstillingen i et par kampe, men i går var han tilbage. Han fik lavet det obligatoriske Anderson-skud udenfor feltet, men heller ikke denne gang blev det rigtigt godt. Udover det, så spillede islændingen fra Harlev en rigtig fin kamp, hvor han indgik i fine kombinationer. Anderson gav AGF noget af det, som man manglede mod FCK, hvor man slet ikke evnede at holde fast i bolden.

Tobias Bech
Karakter: 3
Ikke én af Bechs bedste kampe i den hvide trøje, men alligevel en solid kamp af nummer 31. Han bidrager med masser af energi og er én af de få, der kan true Brøndby i bagrummet bag deres bagkæde. Målformen er nedadgående, men midtjyden gør masser af de rigtige ting, så mon ikke målene kommer igen snart. Han måtte desværre udgå med mavekramper i anden halvleg.

Janni Serra
Karakter: 4
Rigtig flot kamp af Serra, som udover at få scoret også indgik flot i spillet. Det virker som om, at truppen har forstået hvilken type Janni Serra er, og at han ikke nødvendigvis skal spilles fuldstændigt ligesom Mortensen. Tyskeren nettede i går for tredje gang i AGF-trøjen. Det lyder måske ikke voldsomt imponerende, men den lange angriber har faktisk kun spillet 548 minutter sammenlagt i Superligaen, Pokalturneringen og Conference League-kvalifikationen. Han bruger derfor kun cirka 182 minutter pr. scoring. Et rigtig fint snit, som ikke mange Superliga-angribere kan overgå. Lad os håbe at dette er starten på en stime for lange Janni.

Indskiftere:

Michael Akoto (Ind: 43.)
Karakter: 4↓
Den tyske stopper har ventet tålmodigt på spilletid. På bekostning af Tobias Mølgaard kom den så i går, da Mølgaard måtte udgå kort før pausefløjtet. Det bekymrede nok mange fans på Ceres Park, men heldigvis blev det ikke et problem. Akoto var nemlig aldeles fremragende i defensiven og løste også svære situationer i opspillet ganske glimrende. Han kan blive rigtigt god for AGF.

Patrick Mortensen (Ind: 56.)
Karakter: 3
Kom ind og bidrog med hårdt arbejde, en disciplineret indsats i presset uden bold og derudover lavede han en flot teknisk detalje midt på banen. Offensivt blev det ikke til det store for Mortensen.

Magnus Knudsen (Ind: 75.)
Karakter: UB

Mathias Sauer (Ind: 75.)
Karakter: UB

Eric Kahl
Karakter: UB (Ind: 75.)

Trænerkarakter:

Uwe Rösler:
Karakter: 4
En virkelig flot kamp af Röslers mandskab, der udover en stor chance til Ohi Omoijuanfo i første halvleg, holder Brøndby fint væk fra Baileys mål. Der er blevet brugt lang tid på træningsbanen på at træne dødbolde, og de er decideret fremragende for tiden. Bravo. AGF skaber dog stadig ikke nok chancer i åbent spil, men det generelle spil med bolden var forbedret i går, hvor De Hviie i langt højere grad formår at kontrollere kampen med bolden.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle