Skip to main content


AGF holdfoto efteråret 2022. (Foto: AGF.dk)

AGF afsted på endnu en træningslejr med klart fokus


| Clovis Lukunku |

I dag drager AGF endnu en gang sydpå på træningslejr. Destinationen er lune Estepona på den spanske sydkyst, og Jesper Hansen og Nicolai Poulsen ser frem til træning under varmere himmelstrøg.

AGF har allerede været afsted på træningslejr én gang i denne vinterpause, men Uwe Rösler og co. har brug for mere varme, og de tager i dag afsted på holdets anden træningslejr inden for en måned.

Aarhusianerne er de eneste i Superligaen, der tager afsted mere end en gang, og det har da også forvoldt Nicolai Poulsen lidt problemer på hjemmefronten, ifølge Campo.dk.

– Stig Inge Bjørnebye var faktisk så dygtig selv at breake den til en afslutning, og der fik jeg da også lige at høre for den, da jeg kom hjem, men det er sådan det er, og når den lige er kommet ind, så er der også forståelse for det, siger midtbanemanden.

Poulsen mener da også, at en ekstra lejr har flere fordele.

– Jeg synes bestemt, at det er godt givet ud. To træningslejre er selvfølgelig meget, men jeg synes også, at det er gavnligt. Især når vi har det danske vejr, der ikke altid gør det lige nemt at gøre tingene ordentligt. Det bliver lidt nogle lange dage, når vi når hen mod slutningen af træningslejrene, og så kan man godt mærke, at man trænger til at komme hjem til sine små børn og kæreste, siger AGF’s nummer 6 til Campo.dk.

Duelund kan blive en nøglefigur

Holdets målmand, Jesper Hansen, er også positiv forud for træningslejren i Spanien, hvor han ser offensiven som det primære fokusområde. Han håber samtidig, at Mikkel Duelund kan være en hjælpende faktor i forhold til at score mål.  

– Jeg synes, efter de træninger vi har haft med de nye, at jeg ser positivt på det. De spillere, der har forladt klubben, har selv søgt væk. Så jeg synes, at det ser spændende ud. Vores fokus ligger meget på den sidste tredjedel, hvor vi skal op og score nogle flere mål og kreere noget mere. Jeg håber, at de nye kan komme ind med det. Især Duelund, som er den mere offensive type af de nye, kan komme ind og bidrage med nogle af de ting, sagde Hansen i onsdags, da vores journalist, Martin Johannes Haastrup Madsen fik en snak med den rutinerede målmand.

Holdet returnerer fra træningslejren den 11. februar til de sidste forberedelser, inden turneringen starter igen med Den Jyske Klassiker mod AaB den 17. februar kl. 19. 

På træningslejren i Spanien skal AGF efter planen spille to testkampe mod henholdsvis de svenske mestre fra BK Häcken og Malmö FF.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle