AaB away: Flere end halvdelen af AGF-billetterne er solgt


| Thomas Vedel |

Der meldes om stor interesse for åbningskampen i forårssæsonen, hvor AGF fredag d. 17. februar skal på besøg på Aalborg Portland Park mod AaB. Halvdelen af AGF’s godt 1000 billetter er allerede solgt.

Hvis man pønser på at tage med på away, når AGF åbner forårssæsonen i Aalborg fredag d. 17. februar kl. 19.00, skal man nok ikke vente meget længere med at sikre sig sin billet.

AGF kunne allerede mandag morgen melde om stor interesse for opgøret:

“Med det tempo på billetterne til udebaneafsnittet er gået med, kan vi kun anbefale, at man får sikret sig en, hvis man skal med til forårspremieren på udebane. For der vil med al sandsynlighed blive udsolgt på udebaneafsnittet, der kan rumme godt 1000 AGF-fans”, skriver AGF på klubbens hjemmeside.

Både AGF Fanclub Aarhus og Samlet For Aarhus arrangerer naturligvis buskørsel til kampen. Selv om der er mere end tre uger til kampen, skal man nok ikke tøve for længe med at sikre sig en plads i en af busserne, hvis man satser på at komme til “Nordens Paris” med fanbusserne.

Du kan købe billet til kampen på AaB’s hjemmeside her >>

AGF spiller første Superliga-hjemmekamp i 2023 på Ceres Park søndag d. 26. februar kl. 18.00, hvor Silkeborg IF kommer på besøg.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.