Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

150-kampsjubilar og målscorer: – Ikke det bedste mål


| Jonas Roulund |

Frederik Tingager blev helten, da han i det 79. minut headede bolden i mål til 3-2, hvilket endte som en matchvinderscoring. 150-kamps-jubilaren var dog ikke helt tilfreds med sin egen indsats efterfølgende.

AGF hentede den 4. januar 2019 Frederik Tingager til klubben, og siden er det blevet til 150 kampe i den hvide trøje.

Særligt i de seneste par sæsoner har han bidt sig fast som en grundstøtte i det centrale forsvar, og i går kunne han krone sit jubilæum med et vigtigt mål – det sjette i AGF-trøjen.

– Det var ikke min bedste kamp, men ja, det var nok den jubilæumskamp alligevel, som jeg kunne have drømt om. At heade den ind, det var rart, fortæller Tingager til Bold.dk.

Frederik Tingager jubler efter scoring i Farum.
Foto: Kronborgfotos

Et voldsomt mål

Han var nu ret afklaret med, hvilket mål, der var det smukkeste i går.

– Et voldsomt mål, det må jeg sige. Jeg laver ikke det bedste mål i dag. Det var godt nok godt sparket ind, fortæller stopperen om Gift Links’ flotte langskudsmål til 1-0 efter godt en halv time.

Her kanonerede sydafrikaneren AGF’erne i front. En føring, der holdt frem til det 44. minut, hvor Ibrahim Osman udlignede. Tobias Bech nåede dog på ny at bringe De Hviie i front inden pausen, og i 2. halvleg bød Andreas Schjelderup og til sidst altså Frederik Tingager ind med scoringer.

Returopgøret i pokalen spilles den 11. april på Ceres Park klokken 20.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle