AGF Nyheder

 

Nyheder om AGF året rundt

Der sker meget i en fodboldklub som AGF i løbet af en sæson, og der er mange AGF nyheder at skulle holde styr på, hvis man vil holde sig ajour med hvad der rører sig på Fredensvang.

Her på KSDH.dk dækker vi AGF året rundt, og forsøger at give dig et fyldestgørende indblik i livet i AGF. Vi skriver om AGFs kampe, nyheder om skader, karantæner og spændende spillerinterviews, og så har vi selvfølgelig stor fokus på AGFs gøren og laden i transfervinduerne.

Kort sagt forsøger vi at følge op på de bedste og mest relevante AGF nyheder her på KSDH, så du ikke går glip af de vigtigste og sjoveste nyheder om AGF.

 

Om KSDHs AGF nyheder

I øjeblikket har KSDH.dk ikke ressourcer til at lave opsøgende journalistisk arbejde, og vi er derfor hovedsageligt afhængig af andre mediers dækning af AGF.

I den forbindelse forsøger KSDH.dk altid at give korrekte kildehenvisninger til historierne, og skulle vi have bragt en historie, som efter din opfattelse mangler korrekt kildehenvisning, kan du kontakte KSDH-redaktionen her, hvorefter vi vil foretage de nødvendige ændringer til artiklen/artiklerne.