SIF – AGF: Spillerkarakterer og MOTMDer er som altid blevet stemt om kampens spiller efter AGF’s kamp, og her er vi nok vidne til den største sejr, hvad angår vores tidligere MOTM-afstemninger. Det er nemlig Felix Beijmo, der løber med titlen, efter sine to scoringer. Her er karakterer efter opgøret mellem SIF og AGF på JYSK Park.

I Facebook-gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans blev Felix Beijmo den klare vinder, hvor der ingen tvivl kunne være. Han løber nemlig med hele 97 %, hvilket da også er helt fortjent. De sidste tre procent ligger hos Jesper Hansen, Tobias Bech og Jonas Jensen-Abbew, som alle har 1 %.

AGF stillede med et hold med en del reserver. Det var hvert fald en helt ny startellever, med startdebut til Tobias Bach og et gensyn med Mats Knoester. Det var generelt en okay kamp, hvor De Hviie specielt i anden halvleg  lykkedes med mere af sit spil samt at score målet til 1-2.

Felix Beijmo jubler efter scoring mod Silkeborg If.
Foto: Kronborgfotos

AGF-spillernes karakterer mod SIF

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Silkeborg IF. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Jesper Hansen
Karakter: 2↓
Han havde bestemt ikke den bedste dag på kontoret og virkede ikke til at være helt på toppen. Vi blev blandt andet vidne til et mærkeligt udfald ved SIF’s 1-0 mål, hvor han i stedet for at fylde så meget som muligt, ender med at sætte sig ned. Det var naturligvis ikke hans skyld, at den chance kom, men man må godt forvente, at han kan fylde lidt mere i målet.

Mats Knoester
Karakter: 2
Efter en lang skadespause var den unge hollænder nu at finde i forsvaret igen. Det var ikke nogen stor kamp af ham, men kan undskyldes ved, at han ikke har spillet Superliga i lang tid.

Frederik Tingager
Karakter: 3↓
Tingager fortsætter bare sin solide indsats, hvor man nærmest på forhånd kan forudsige hans karakter. Selvom AGF lukkede to mål ind, som måske kunne have været undgået, så er det ikke Tingagers skyld alene, men en lidt manglende koncentration over hele linjen. Den nye konstellation i forsvaret og på midtbanen viste sig dog ikke lige så stærk, som vi er vant til, hvilket Tingager også må tage sin del af skylden for.

Jonas Jensen-Abbew
Karakter: 3
Jonas leverede igen en god præstation, som viser at han passer perfekt ind hos De Hviie. Det tyder på at det var et utroligt godt køb, hvis han bliver ved med de præstationer her.

Felix Beijmo
Karakter: 5
En fuldstændig kongepræstation, da han endelig kom ud på sin bedste position. Han arbejdede som en hest, og det kunne godt betale sig, da han stod for begge AGF’s scoringer. Det ene mål var bedre end det andet. Dog blev den store jubel udskiftet med en stor bekymring. Han måtte nemlig bide i græsset lidt før slutfløjt, da en SIF’er kom til at stemple ham. Skadens omfang er ikke kendt endnu, men man kan håbe, at det bare var slaget. En vigtig mand i De Hviies bestræbelser på at lukke hullet til top tre samt vinde den 10. pokal.

Magnus Knudsen
Karakter: 3↓

Det var også hans første start i lang tid, og nordmanden skal helt sikkert lige skal banke rusten af. Det var ikke nogen dårlig præstation, da han dog står noteret for en assist, men det var heller ingen god kamp. Det kan være det kommer, hvis han holder sig skadesfri og finder kampformen igen.

Mads Emil Madsen
Karakter: 4↓

Det var en af Madsens bedste kampe dette forår, hvor han generelt har haft en opadgående kurve efter sin skadespause. Han forbinder forsvaret og angrebet godt, samt laver en masse gode løb og afleveringer. Kan holdet komme til at spille lidt mere flydende fodbold, så vil han komme til at se endnu bedre ud.

Eric Kahl
Karakter: 2↓

Den unge svensker viste ikke noget særligt væsen af sig. En kamp lidt som de andre, hvor han ikke får lavet et positivt indtryk. En ringe præstation både defensivt og offensivt, og så bliver han alt for let passeret ved Silkeborgs udligning.

Mikael Anderson
Karakter: 3

En god præstation, som kastede en assist af sig. Anderson arbejde igen benhårdt for holdet, og gjorde alt hvad han kunne for at skabe offensiven, som han lykkedes meget godt med, de gange hvor AGF får stablet et ordentligt angreb på benene.

Tobias Bech
Karakter: 3↓

En okay præstation, uden at imponere. Han har helt sikkert forbedret sine præstationer, men mangler stadig lidt for at det bliver rigtig godt. Han har nogle dårlige berøringer, der kunne have gået hen og blevet rigtig farlige. Han løber, presser og kæmper godt for holdet, hvilket sagtens kan være et succeskriterie i den her slags kampe.

Tobias Bach
Karakter: 2

Det var måske kampens overraskelse, da Patrick Mortensen ikke var at finde i startopstillingen. Det var den unge Tobias Bach, som stod forrest i angrebet. Det var desværre ikke den kamp, som mange håbede, han måske kunne præstere, men derimod heller ikke en forfærdelig en. Han har bestemt noget, som man kan arbejde videre med, men han er ikke helt Superliga-klar endnu.

Indskiftere:

Gift Links
Karakter: UB (Ind 75.)
Skiftet ind for Eric Kahl. Der var ikke meget, han kunne nå at bevise, men gjorde alligevel fint væsen af sig i defensiven. Han har helt bestemt forbedret sine præstationer i denne sæson.

Patrick Mortensen
Karakter: 3 (Ind 61.)
Mortensen måtte for en gangs skyld vente en hel time på at mærke kunstgræsset under sine støvler, da han blev skiftet ind for Tobias Bach. Han var meget mere synlig i kampen og deltog både i opspillet til 1-2 målet og i Jacob Andersens store chance sidst i kampen. Helt klart en præstation, han kan tage med videre.

Julius Beck
Karakter: UB (Ind 75.)
Det var den første Superligakamp for Beck i meget lang tid, da han blev skiftet ind for Magnus Knudsen. Det lignede det dog ikke, da han faktisk gjorde et super godt væsen af sig og lagde nogle gode afleveringer. Både i egne rækker, men også offensivt. Hvis han fortsætter sådan, kunne man godt tro, at han kunne få nogle minutter, når sæsonen spidser til.

Jacob Andersen
Karakter: UB (Ind 75.)
Han kom ind for Mats Knoester og leverede lige præcis den vare, som Uwe bestilte. En masse fight og fart, der næsten også endte ud i et mål. Sådan en kamp må han gerne have igen, når han bliver skiftet ind næste gang.

Michael Akoto
Karakter: UB (Ind 85.)
Han kom ind for Felix Beijmo, der som mange ved, måtte gå ud med en skade. Selvom han kun fik omkring 12 minutter på banen,  så leverede han et par gode defensive aktioner. Lidt som man kender ham, at han altid levere på et vist niveau, der oftest er godkendt.

Trænerkarakter:

Uwe Rösler:
Karakter: 3↓
Det bliver et lille tre-tal til Uwe. Han prøver noget nyt, nok mest for at holde alle klar til returopgøret i pokalen, men lykkedes stadig med at spille en fornuftig kamp mod Silkeborg. Det var naturligvis ærgerligt, at det ikke blev til tre point og en skadesfri kamp, men set med et bredere perspektiv, så er det vigtigt at få nogle breddespillere i aktion – dem bliver der brug for, hvis man kender AGF’s skadeshistorik ret.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.