Skip to main content


Foto: Hjørringgaard Photo

Blog: Definitionen af resultatbold


| Mikkel Gyngstrup | ,

AGF skulle besøge JYSK Park med et mål om at slå Silkeborg IF. Det lykkedes også, men det var måske ikke på den kønneste eller bedste måde at gøre det på. Det var en kamp, hvor AGF ikke rigtigt lykkedes med sit spil, og her ser vi nærmere på, hvad der peger henholdsvis på udvikling og afvikling hos De Hviie.

Kampens eneste mål blev scoret af en silkeborgenser søndag eftermiddag, men det var til AGF’s favør, da Mark Brink langede den i eget net.

Det var nærmest også et tegn på, hvordan kampen foregik, nemlig at der ikke var noget i AGF’s offensiv, der blev rigtigt godt. Men tre point er tre point, som Uwe og spillerne kan tage med videre.

Tingager Hovedstød
Foto: Hjørringgaard Photo

Skade-epidemien fortsætter

Skaderne skal ikke undskylde kampens udfald, men det gør det bestemt ikke nemmere for trænerstaben i AGF. Selvom Mølgaard fik nogle minutter mod OB, så var han ikke at se i Silkeborg. Heldigvis har Uwe nogle gode spillere, der kan vikariere, men det er ikke holdbart i længden.

Mikkel Duelund fik sin første start i 2024, og den første start længe, men det blev ikke en succes. Et slag på hoften gjorde, at midtbanespilleren måtte udskiftes i 1. halvleg, og selvom staben hurtigt meldte ud, at det ikke virkede alvorligt, så får vi nok først svar, når KSDH.dk’s folk har været ude til torsdagens træning og forhøre sig om situationen.

Mikkel Duelund i duel med Silkeborgs Anders Klynge.

Det begrænser, hvad AGF kan skyde med fra bænken, hvilket sagtens kan blive definerende for, hvad AGF står med, når sæsonen er slut.

Stor sejr på lægterne

Fansene viste igen, at Aarhus skal være med i toppen, hvad angår fanscenen. Endnu et udsolgt udebaneafsnit dekorerede og dominerede nemlig JYSK Park.

Det skal selvfølgelig siges, at de medrejsende fans leverede en smuk kulisse gennem alle 90 minutter på lægterne, hvilket spillerne også har sat pris på i interviews efterfølgende. Det hjælper helt klart på at holde modet oppe for spillerne, der måske døjer en lille smule med at få spillet til at køre.

Uwe Rösler klapper af fansene.
Foto: Kronborgfotos

Forpremiere til semifinalerne

Udover at Silkeborg kan vente i en potentiel pokalfinale, så har FC Nordsjælland og Silkeborg i hvert fald én ting til fælles, nemlig kunstgræsset.

Der er lidt forskel i, hvilken form Silkeborg og Nordsjælland befinder sig i lige nu, men at spille på kunstgræs kort før en pokalsemifinale på Right to Dream Park kan være god træning for AGF. Hvis AGF skal undgå en alt for nervepirrende kamp på Ceres Park, skal man helst rejse hjem med et brugbart resultat.

Poulsen jubler på JYSK Park.

Det kan man håbe, at kampen mod Silkeborg har kunnet hjælpe lidt på, selvom spillet ikke var så prangende.

Næste opgave er mod Superligaens bundprop, Hvidovre IF. Det sker til grundspillets afslutning søndag den 17. marts klokken 17.00. Her må det være tid til at se noget mere sprudlende fodbold. Hvis det ikke sker mod Hvidovre på hjemmebane, så tænker man, at det nok slet ikke kommer til at ske i dette forår.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle