(Foto: Kronborgfotos)

AGF – SIF: Spillerkarakterer og MOTMBlot en uge efter pokalfinalenederlaget skulle AGF tage imod Silkeborg IF. Det blev igen til et 0-1-nederlag. Her er spillerkarakterer og kåring af kampens spiller.

I Facebook-gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans er Jesper Hansen stemt ind som den bedste AGF-spiller med 43 % af stemmerne. På andenpladsen finder man Mads Emil Madsen med 25 %, mens debutanten Frederik Emmery har fået tredjeflest med 15 %.

AGF skulle have revancheret det bitre nederlag, som så meget lovende ud i første halvleg. Det var dog som om pusten gik ud, da man blot to minutter i anden halvleg kom bagud med 0-1.

Her er spillerkarakterer efter AGF’s femte SL-nederlag i træk.

Mikael Anderson byder Frederik Emmery velkommen på banen i Emmerys debutkamp for AGF.
Frederik Emmery (Foto: Matti Kronborg)

AGF-spillernes karakterer mod SIF

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Silkeborg IF. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Jesper Hansen
Karakter: 3↓
Endnu en kamp tilføjet til hans CV, der dog ikke blev belønnet med et cleansheet denne gang. Det var ikke nogen forfærdelig kamp af ham, men man kan godt se, at han ikke er 30 år mere.

Eric Kahl
Karakter: 2
Det er svært, at kritisere hans præstationer, når han ikke spiller på sin vante plads. Det er dog stadig under Superliga-niveau, det spil som han finder frem. Mange uforståelige indlæg samt dårlige hjørnespark.

Frederik Tingager
Karakter: 2
Han havde, desværre, en rolle i Silkeborgs mål. Selvom man ikke kan tage kreditten væk fra den tekniske snilde, som silkeborgenseren viste, så fik det Tingager til at ligne en, der gik på glat is.

Felix Beijmo
Karakter: 2
Han er ved at finde formen, da han var betydeligt bedre, end han var i både pokalfinalen og mod FC Midtjylland, dog var det som resten af forsvaret, ingen fantastisk præstation. Han deltog meget i de offensive løb, som han er vant til, når han spiller på Mølgaards plads, som naturligvis gavner AGF.

Magnus Knudsen
Karakter: 2
En lidt mellem præstation. Det var ikke fordi, at han gjorde noget decideret forkert, men blev heller aldrig rigtig synlig i kampen.

Nicolai Poulsen
Karakter: 2

Selvom han lavede nogle ganske fine tacklinger og defensive aktioner, så var det bare heller ikke nogen god kamp. Lige så mange gode tacklinger, var der lige så mange dårlige afleveringer, der enten ramte en modspiller, eller røg tilbage på banen.

Mads Emil Madsen
Karakter: 3

Det var en god kamp af Mads Emil Madsen, der gør det han er ansat til, nemlig at distribuere bolden rundt. Ikke altid det lykkedes, men der mangler også nogle offensive løb, da det er dem, hvor han virkelig kan se god ud.

Jacob Andersen
Karakter: 3

Han kom ind med masser af fight og ærgerrighed. Det lykkedes også noget bedre end hans seneste kampe. Det var helt klart en af hans bedre kampe efter en stime af nogle lidt dårligere præstationer.

Mikael Anderson
Karakter: 2

Han blev spillet på en noget uvant position, da han skulle spille wingback. Han var stadig ret tydelig i det offensive spil, men helt klart en udfordring, da han ikke er så deltagende i hvad der sker centralt i banen.

Tobias Bech
Karakter: 2↓

Endnu en lidt usynlig præstation, da han kommer frem til chancer, men simpelthen ikke får noget ud af dem. Det er som om, at han ikke tror på, at han kan hamre den i kassen.

Patrick Mortensen
Karakter: 1

En sjælden karakter at give kaptajnen, men han missede simpelthen for mange og for store chancer, til at han kan trækkes længere op. Han fungerede heller ikke så godt som opspilsstation, som han normalt kan gøre. Det er noget der skal kigges på, da han stadig er fast inventar i startopstillingen.

Indskiftere:

Gift Links
Karakter: 2 (Ind 62.)

Han blev igen spillet i den forkerte side, i forhold til hans stærke venstre ben, som skal lave indlæg til Patrick Mortensen. De kommer sjældent, når han spiller i højre side, da han ikke har det stærkeste højre ben.

Frederik Emmery
Karakter: UB (Ind 75.)
Det blev til en debut, for den meget unge offensive spiller. Der var naturligvis ikke store forventninger, andet end at det var fedt at se, at de unge kan få chancen. Det var ikke nogen magisk debut, men han viste da lidt af hvad han kunne, med sin fart og teknik.

Tobias Bach
Karakter: UB (Ind 75.)
Lidt for sent til at virkelig have en indflydelse, men bidrog trods alt med fart, som holdet helt bestemt mangler

Tobias Anker
Karakter: UB (Ind 86.)
Den måske mest målfarlige AGF’er blev skiftet ind sent i kampen, i håb om at gøre en forskel. Det prøvede man ved, at spille ham som angriber. Det blev desværre ikke til noget mål, selvom det kunne have været noget af en historie.

Trænerkarakter:

Uwe Rösler:
Karakter: 2
Endnu en kamp med to meget forskellige halvlege. Det er svært at give en god karakter, når man kun spiller godt i 45 ud af 90 minutter. Det er helt klart noget som skal forbedres, hvis man vil spillede med hvor det er sjovt. Gerne i ligaen, men også i pokalturneringen, så man ikke ender i samme position som nu, hvor der reelt ikke er noget at spille for. Det kræver en større dybde i truppen, samtidig med lidt held, hvad angår skadede spillere.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.