(Foto: Matti Kronborg)

AGF – FCK: Spillerkarakterer og MOTMEndnu en nymoderne klassiker skulle afvikles på Ceres Park. Denne gang bød det på sejr til De Hviie mod FCK. Her er kåring af kampens spiller og uddeling af spillerkarakterer. 

I Facebook-gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans er der, naturligvis, en klar vinder. Det blev selvfølgelig hattrick-helten Mads Emil Madsen med hele 67 % af stemmerne. På en meget flot og fortjent andenplads, finder vi Gift Links med 14 %. Med blot én procent mindre finder vi Bailey Peacock-Farrell, som indsamlede 13 % af alle stemmer.

Selvom det blev til en hård start, da De Hviie kom bagud blot 13 minutter inde, så kunne man se store smil i Smilets By, da kampen sluttede. Mads Emil Madsen sørgede for festen.

Her er spillerkarakterer efter AGF’s første sejr i mesterskabsspillet.

Foto: Hjørringgardfotos

AGF-spillernes karakterer mod FCK

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og FC København. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Bailey Peacock-Farrell
Karakter: 5
Man skulle tro, at han fejrede en forlængelse med AGF. Han viste virkelig, hvad han kunne, da han pillede adskillige friløbere og 100 % chancer. Det var en pragtpræstation.

Felix Beijmo
Karakter: 3
Man kunne sagtens se den spiller, som Felix Beijmo er. Masser af gode løb, gode defensive aktioner og fight. Det kan kun blive bedre, når han kommer ud på sin bedste plads.

Frederik Tingager
Karakter: 3
Der har været nogle småfejl her i foråret, men det var en god kamp af fyrtårnet. Han står i vejen for en masse, da han fylder meget i det defensive udtryk.

Luka Callø
Karakter: 3
Han har nu været i startopstillingen mod både FCN og FCK. Begge kampe leverede han en præstation, han kan være meget stolt af. Den rolighed han har, når han modtager bolden er vidunderlig, i forhold til at han blot er 18 år. Fantastiske fremtidsperspektiver.

Mikael Anderson
Karakter: 3
Der kom endelig lidt slutprodukt, da han assisterede ét af Mads Emil Madsens tre mål. Det var en god kamp for islændingen, der endda spillede på en uvant position.

Nicolai Poulsen
Karakter: 3

Det var klart en af hans bedre kampe efter et lidt shaky comeback fra skaden. Godt defensivt arbejde krydret med fornuftig afleveringskvalitet.

Mads Emil Madsen
Karakter: 5

Det var en helt utrolig kamp, der stensikkert bliver husket af både ham, men også AGF. Ikke nok med at han var god i defensiven, men han var også brandfarlig i offensiven. Han tilslutter sig en meget eksklusiv klub, da han sammen med Aron Johansson, er de eneste der har lavet et hattrick i første halvleg for AGF i Superligaen.

Gift Links
Karakter: 4
Når Gift er i dette humør, så er der ikke mange der stopper ham. Helt i gennem fantastisk præstation, både i defensiven og offensiven. Han skulle nok have haft et mål, men den indsats han lagde for dagen, var bare fantastisk.

Magnus Knudsen
Karakter: 3↓

Det var en generelt okay kamp af Knudsen. Det tog lige et tak ned, da han uheldigvis stod for assisten til FCK’s 3-2 mål.

Tobias Bech
Karakter: 3↓
Det var ikke en dårlig præstation, han havde mange gode offensive aktioner, men mangler bare lige evnen til at tage de rigtige beslutninger. Man kan ikke tage fra ham, at han kæmper for holdet.

Patrick Mortensen
Karakter: 2

En lettere genrejsning fra kaptajnen, selvom det ikke er alt der lykkedes. Der var nogle situationer, hvor han skal afslutte, eller afleverer bolden lidt hurtigere. Tabte også lidt for mange af sine nærkampe.

Indskiftere:

Frederik Brandhof
Karakter: UB (Ind 74.)

Det var en fin kamp. Ikke fordi at han gjorde den store forskel, men han fightede resultatet hjem, sammen med resten af holdet.

Jacob Andersen
Karakter: UB (Ind 84.)
Han bliver selvfølgelig sat ind, grundet hans evne til at fighte og arbejde hårdt.

Benjamin Hvidt
Karakter: UB (Ind 94.)
Naturligvis ingen gamechanger, da han kommer ind minuttet før slutfløjt. Dog var det fantastisk, at se at han er ved at være klar, til at få flere minutter.

Trænerkarakter:

Uwe Rösler:
Karakter: 5
Han formåede igen at få taget på FCK. Det lykkedes for ham, at rejse holdet igen, efter et noget ringe forår. Han viste også hvilken slags fodbold, som han kan få holdet til at præsterer. Det er utrolig vigtigt, forud for sæsonens sidste kamp, men også til næste kamp.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.