Skip to main content


Foto: Kevin Yakob

Yakob og Kahl var på ferie med Bisseck og Duin: – Skal hilse mange gange


| Jonas Roulund |

Kevin Yakob, Eric Kahl, Jelle Duin og Yann Bisseck. Det er lidt af et ferieteam, der har været afsted sydpå i sommerpausen, og Kevin Yakob kan da også berette, at de fire havde en skøn tid – samt at både Duin og Bisseck stadig tænker på Aarhus i ny og næ.

Feriebillederne har floreret en masse i de seneste uger, hvor Superligamandskabet har haft fri fra arbejdet på Fredensvang.

Uwe Rösler i stolt majestæt uden trøje på…

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Uwe Rösler (@rosler.uwe)

Mads Emil Madsen tilbagelænet på stranden…

Felix Beijmo med damen på en klippekant…

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Felix Beijmo (@felixbeijmo)

Ja, sydens sol er i sandhed blevet nydt. Således også af et særligt firkløver bestående af Eric Kahl, Kevin Yakob, Jelle Duin og Yann Bisseck.

Selvom de rejser på ferie sammen, så skal vi dog ikke gøre os forhåbninger om, at Duin (Hapoel Jerusalem) og Bisseck (Inter) er på vej retur til AGF. De fire fodboldspillere er blot blevet gode venner efter deres fælles tid i Aarhus.

– Vi har stadig et rigtigt godt forhold og blev gode venner sidste år. Så da vi så, at vi havde fri på samme tid, så aftalte vi at tage afsted og have en god ferie sammen. De har det godt, så det var fedt at catche up med dem, fortæller Kevin Yakob.

Den helt store profil i sæsonen 22/23 i AGF var uden tvivl Yann Bisseck, som røg videre på en rekordtransfer til mægtige Inter, der netop er blevet kronet som italienske mestre. Succesen har dog ikke gjort, at tyskeren har fået storhedsvanvid, fortæller Yakob.

– Yann er stadig sig selv. Han har ikke ændret sig. Han havde allerede masser af selvtillid, da han var her, så det er det samme med ham. Han er stadig den samme sjove fyr, som han altid har været, og jeg skal hilse fra ham, fortæller Kevin Yakob om den 23-årige Inter-forsvarer.

Yann Bisseck skiftede fra AGF til Inter for syv millioner euro svarende til cirka 52 millioner kroner i sommeren 2023. Jelle Duin var lejet i sæsonen 2022/2023 og røg derefter tilbage til AZ Alkmaar, som dog sendte hollænderen videre til israelske Hapoel Jerusalem i september 2023.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle