Skip to main content


Foto: AGF.dk

Vendsyssels sportschef: Anker er rekordsalg


| Jonas Roulund |

AGF har netop hentet forsvarsspilleren Tobias Anker i Vendsyssel FF, og de meddeler nu, at det er det største salg i den nordjyske klubs historie.

Transfersummen for Tobias Anker er ikke offentliggjort, men i Vendsyssel er man alligevel ude med en melding, der giver indikationer om prisen.

Tidligere på måneden sendte Vendsyssel nemlig den 24-årige angriber Wessam Abou Ali til Allsvenskan-klubben IK Sirius for to millioner kroner. Det var transferrekord for 1. divisionsklubben, men nu fortæller Vendsyssel FF’s sportschef Søren Henriksen, at Anker overgår det salg:

– Det er endnu en blåstempling af vores arbejde, at vi sender en spiller til en stor klub som AGF. Samtidig laver vi for anden gang i samme transfervindue og inden for kort tid det største salg i klubbens historie. Det er vi utroligt stolte af, fortæller sportschefen til klubbens hjemmeside.

I Aarhus glæder Stig Inge Bjørnebye sig også over, at man er nået til enighed:

– Vi er glade for, at Tobias har valgt os som sin næste klub til at fortsætte sin positive udvikling. Han bliver en god tilføjelse til vores trup, hvor han både styrker bredden og konkurrencesituationen, siger sportschefen til agf.dk.

Anker har fået en femårig kontrakt i AGF, hvilket holder ham i klubben til sommeren 2028.

 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle