Foto: Matti Kronborg

Uwe: Stolt af mine spillere


| Jonas Roulund |

AGF hentede tre vigtige point mod Randers FC i går, og efterfølgende var Uwe Rösler glad for at se sit mandskab kæmpe til den bitre ende.

Gårsdagens 2-1 sejr over Randers FC bringer AGF fem point foran Lyngby på ligaens syvendeplads. Rækken har derfor fået et knæk, og man kan begynde at se opad mod de sjovere placeringer.

Rösler håber at få flere af sine spillere kampklar i de kommende uger, hvor Ishøj IF, Brøndby IF og Viborg FF venter.

– Desværre døjer Knoester fortsat med sin skade – han bliver ikke klar til torsdag. Og nu fik Brandhof rødt kort, så det gør ikke tingene nemmere for os, siger Rösler og uddyber:

– Akoto har været ude i fem uger, men er nu tilbage. Anker er lige kommet tilbage. Så vi har brug for at få folk tilbage i kampform. Det er ikke en nem situation lige nu med alle de skader, men vi agere i det, og så håber vi at få folk tilbage. Det bliver vigtigt for den kommende tid, forklarer han.

Uwe Rösler klapper efter slutfløjt.
Foto: Kronborgfotos

Systemskifte med blandet succes

AGF startede i går med en firebackkæde, hvilket overraskede de fleste, men undervejs i opgøret blev der dog ændret til en 3-5-2-formation for at skabe øget kompakthed mod de hårdtspillende randrusianere.

– Vi prøvede at spille 4-4-2, hvor vi skulle presse med vores kanter. Med bolden spiller vi 3-4-3 eller 3-5-2. Det gik godt i de første 20 minutter, men når vi havde bolden, fik vi den ikke brugt godt nok, og derfor ændrede vi til 3-5-2 med mere kompakthed, fortæller Rösler, der kunne se Janni Serra bringe sit hold på 1-0, mens Tobias Bech skabte vilde jubelscener med sin scoring til 2-1 efter 85 minutter.

Nu venter fire kampe i 2023, og Uwe Rösler ser frem mod nogle svære opgør, der dog gerne skal holde holdet inde i top seks.

– Alle vidste, at det ville blive en hård kamp i dag, men det giver os lidt kredit med de tre point. Jeg sagde til spillerne, at jeg var stolt af dem. Kampene bliver ikke nemmere herfra, men vi er konkurrencedygtige, og det er alt, hvad jeg kan bede om, siger træneren.

Torsdag venter Ishøj IF i Oddset Pokalen, mens Brøndby IF tager imod AGF mandag den 6. november.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.