Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Uwe Rösler undskylder til fansene efter smertefuldt nederlag


| Jonas Roulund |

AGF’s cheftræner, Uwe Rösler, gav en undskyldning til fansene efter kampen mod FC Nordsjælland på Right to Dream Park.

Det var bestemt ikke kønt. Faktisk var det decideret ydmygende. AGF tabte 7-2 til FC Nordsjælland, og selvom de to hold gik ind til kampen med vidt forskellig motivation, så var det ikke godt nok af De Hviie.

Det erkendte Uwe Rösler da også efter kampen på Right to Dream Park.

– Alt det, vi har haft held med i de tidligere kampe mod FCN, lykkedes ikke i dag. Jeg vil gerne sige undskyld til fansene og understrege, at jeg tager ansvaret, som altid. Nu skal vi videre efter et smertefuldt nederlag, siger Uwe Rösler til TV 3 Sport.

Uwe Rösler ser misfornøjet ud.
Foto: Matti Kronborg

Effektive Nordsjælland

Hjemmeholdet dominerede stort set hele kampen mod AGF, men Rösler mener også, at FCN var utroligt effektive.

– De var meget effektive og viste al deres talent og klasse, men vi lod dem også gøre det, og det skal vi hjem og se på, forklarer AGF’s tyske cheftræner.

Som tilskuer til opgøret, kunne det ligne, at holdene spillede med helt forskelligt fokus. AGF for at få kampen overstået uden skader. FCN for at vinde medaljer. Men Uwe Rösler mener, at motivationen for at vinde altid bør være til stede.

– Det er svært at sige, om motivationen spillede ind, for jeg vil vinde alle kampe. Vi viste ikke de ting, vi tidligere har gjort mod dem. Kompakt organisation, god fysik, styrke på dødbolde… Vi scorede to gode mål, hvilket er positivt. men vi skulle have set mere af det, siger Rösler.

Uwe Rösler forlader græstæppet i Parken.
Foto: Matti Kronborg

– Først og fremmest så ved vi jo at sejre og nederlag er en del af spillet, og man skal kunne håndtere det, og det kommer vi også til, slutter cheftræneren.

AGF får chancen for at rejse sig, når de drager til Parken på søndag. Her venter FCK klokken 18.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle