Uwe Rösler: – Ser frem til at få en øl med Kent Nielsen


| Thomas Vedel |

I morgen, søndag, tager AGF i mod Silkeborg i den første Superliga-hjemmekamp i 2023. Uwe Rösler håber på et fyldt Ceres Park, og så har han stor respekt for Silkeborg og særligt Kent Nielsen.

Uwe Rösler fik præcist den forårspremiere han havde drømt om – i hvert fald resultatmæssigt – da AGF sidste fredag kickstartede foråret og jagten på Top 6 med en sejr over AaB i Aalborg.

Nu venter den næste store opgave i jagten på det forjættede mesterskabsslutspil for Uwe Rösler og Co., når Silkeborg i morgen lægger vejen forbi Ceres Park kl. 18.00.

– Forhåbentlig får vi et fyldt stadion. Det synes jeg vi fortjener efter sidste uges kamp, sagde Uwe Rösler til AGF TV efter gårsdagens træning på en drønlækker bane på Ceres Park.

Rösler: – Kent Nielsen er en uddøende race

I samme interview sætter Uwe Rösler også kort ord på morgendagens modstandere og deres cheftræner, Kent Nielsen:

– Silkeborg har jeg så meget respekt for. For klubben, men specielt for deres cheftræner Kent (Nielsen, red.). Kent er en uddøende race af trænere i Danmark. Jeg synes han bygger et hold, han bygger en filosofi og efter min mening bygger han en hel fodboldklub. Han er en rigtig mand, siger Rösler og fortsætter:

– Jeg ser allerede frem til en øl med ham efter kampen, som vi også fik efter kampen på deres hjemmebane. Han er en top-fyr, og at konkurrere mod ham ser jeg rigtig meget frem til.

Se hele interviewet på AGF TV med Uwe Rösler herunder, hvor han også kommer ind på, hvad AGF skal gøre for at sikre alle tre point i en kamp, Rösler mener har alle forudsætninger for at blive top-underholdning for publikum.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.